Fostul viceprimar Cătălina Lupaşcu îl critică pe Portariuc pentru angajarea consilierului care avea legături cu clanul Cordunenilor

catalina lupascu la pnl botosaniFostul viceprimar al municipiului Botoşani Cătălina Lupaşcu a criticat, vineri, decizia primarului Ovidiu Portariuc privind angajarea unui consilier care a avut legături cu clanul Cordunenilor din Iaşi.

Ea susţine că decizia este cu atât mai gravă cu cât acel consilier, Mihai Sorin Rîznic, ar fi urmat să coordoneze proiectele de inevstiţii ale municipalităţii.

like facebookNoi consilierii aflăm  din presă cât de bogată este imaginația domnului primar, având în vedere că îşi propune ca acolo (n.r.- la Parcul Cornişa) să mai apară un hotel sau mai știu eu ce hipodrom. Și toate acestea ar fi trebuit monitorizate de proaspătul consilier, adus de domnul Ovidiu Portariuc în Primărie. Sună cam ciudat, având în vedere că această perioadă, această persoană  este implicată și cercetat în această perioadă de implicare în ceea ce înseamnă nerespectarea legii alături de clanul Cordunenilor. Așadar, despre ce mai putem vorbi în Primăria Botoșani? Domnul Portariuc își angajează un consilier, îl lansează pentru imagine în presa locală ca fiind un om bine pregătit, ascunzând trecutul mai puțin pozitiv al acestuia”, a afirmat Lupaşcu.

Acesta a criticat măsurile primarului în ceea ce priveşte derularea investiţiilor deja începute, printre care strada Maramureş, strada Primăverii, Teatrul Mihai Eminescu şi Parcul de agrement Cornişa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *