Copii făcuţi sclavi şi violaţi la stână

criminalisti pe campPatru fraţi cu vârste între 6 şi 14 ani, trei fete şi un băiat, au ajuns să fie sclavi la o stână din comuna Dimăcheni, după ce tatăl lor a murit, iar mama a căzut în patima alcoolului.

Aceştia au fost salvaţi zilele trecute de poliţiştii dorohoieni.

Oamenii legii s-au îngrozit când au văzut în ce condiţii erau ţinuţi copii, care, după o zi de muncă primeau doar un colţ de pâine şi o cană de zer. Ba mai mult, două fete de 13 şi 14 ani, pe lângă faptul că munceau din zori şi până în seară la stână erau abuzate sexual de un cioban de 38 de ani.

like facebookÎntreaga poveste a ieşit la iveală după ce una dintre fete nu a mai suportat infernul şi a fugit la bunica ei din Cordăreni. La scurt timp, femeia s-a trezit la uşă cu ciobanul. Bărbatul, originar din Vorniceni, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a tăbărât în casă încercând să recupereze copila. Bunica a sunat la 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului, au hotărât ca fata să fie dusă la spital pentru un control de specialitate.

Medicii de la Spitalul Dorohoi au fost cei care le-au comunicat anchetatorilor că minora prezenta urme de agresiune sexuală. În timpul audierilor copila a povestit calvarul trăit.

Potrivit acesteia, ciobanul îi obliga pe toţi patru să muncească de dimineaţă până seara, nu le dădea mâncare şi le viola pe fete. Copiii sunt acum îngrija statului.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *