Anchetă declanșată de Inspectoratul de Poliție Județean la Postul de Poliție Vorniceni

daniela gheorghiescu politieConducerea Inspectoratului de Poliție Județean a fost informată punctual cu privire la toate problemele semnalate de cetățenii din comuna Vorniceni, astfel încât fiecare caz va face obiectul unei verificări, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani. Potrivit acesteia, întreaga activitate a agenților din cadrul Postului de Poliție Vorniceni va fi supusă unei verificări prin Biroul de control intern din cadrul IPJ. Vor fi verificate dosarele existente, stadiul cercetărilor şi măsurile dispuse de polițiștii din comună.

like facebookFuncție de rezultatele verificărilor, se vor dispune măsurile care se impun”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Zeci de săteni, printre care și primarul comunei, s-au declarat nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor din comună.

Acuzele sunt destul de grave, de la complicitate cu hoţii, până la lipsa soluţionării dosarelor penale pe care le au în lucru.

 

One thought on “Anchetă declanșată de Inspectoratul de Poliție Județean la Postul de Poliție Vorniceni

  1. Suntem in 2017 si dosarele de la politia Vorniceni asteapta in fisiere sa fie solutionate insa de aceasta data pentru a nu se vedea ilegalitatile PRIMARULUI care favorizeaza pe cei ce incalca legea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *