Una dintre cele mai renumite pensiuni scoasă la vânzare

pensiunea andreea stauceniUna dintre cele mai renumite pensiuni din judeţul Botoşani a fost scoasă la vânzare după ce societatea care o administra a intrat în faliment. Pensiunea Andreea, care a fost evaluată la 1,27 milioane de lei, cuprinde o construcţie de 460 de metri pătraţi, în acte, însă 588 metri pătraţi după măsurătorile din teren ale evaluatorului.

Pe lângă pensiune s-a mai scos la vânzare  două grajduri în suprafaţă de 681 metri pătraţi, repesctiv 829 metri pătraţi şi terenul aferent de 16.000 de metri pătraţi, bunurile fiind evaluate la  227.347 de lei.

Imobilul, care aparţine omul de afaceri Alexa Miron, este situat în Stăuceni, iar licitaţia a fost organizată în data de trei februarie, însă nu s-a prezentat nimeni. Societatea care administrează pensiunea, Mirodeea Com SRL, a intrat în insolvenţă în luna februarie 2010.

Administratorul firmei, Olga Miron a solicitat, în toamna aceluiaşi an, un plan de reorganizare a societăţii, sperând că se va redresa, însă lichidatorul desemnat de instanţă să preia administrarea a solictat falimentul în primăvara anului 2011.

Insolvenţa societăţii a fost cerută în instanţă de fisc, însă societatea mai are datorii la o bancă, BCR, la parteneri de afaceri şi chiar la fostul administrator Olga Miron.  În ultimul bilanţ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor, societatea evidenţiază datorii de 2.000.821 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *