Exclusiv! Ovidiu Portariuc: Eu îl susţin pe Mihai Baltă la parlamentare

portariuc ovidiuPreşedintele interimar al organizaţiei municipale Botoşani a PSD, primarul Ovidiu Portariuc, a făcut, luni, o declaraţie surpriză. El a anunţat că îl va susţine pe fostul deputat şi fostul prefect de Botoşani, Mihai Baltă, pentru a candida pe Colegiul 5 Botoşani pentru Camera Deputaţilor.

Portariuc şi argumentat decizia prin faptul că Baltă l-a susţinut la alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru faptul că „este persoana care poate reprezenta cu cinste Botoşaniul la nivel naţional”.

Eu am discutat cu ncolegii din partid şi am fost de acord ca toţi cei propuşi să candideze să treacă mai întâi prin filtrul unor criterii. În primul rând, să prezinte un plan pentru Botoşani, apoi să vedem într-un sondaj cum sunt percepuţi de către opinia publică şi, de asemenea, să vedem de ce încredere şi susţinere se bucură în partid”, a spus Portariuc.

Vineri, Biroul Permanent Judeţean al PSD s-a reunit, iar în urma votului cei mai susţinuţi membri pentru parlamentare au fost, în ordinea voturilor obţinute, Andrei Dolineaschi, Doina Federovici, Costică Macaleţi, Marius Budăi, Doina Dreţcanu, Mihai Baltă, Răzvan Rotaru şi Tamara Ciofu.

4 thoughts on “Exclusiv! Ovidiu Portariuc: Eu îl susţin pe Mihai Baltă la parlamentare

  1. Bravo Ovidiu! cel mai bun lucru pe care l-ai facut de la alegeri incoace! e singura persoana de valoare din partid care poate castiga alegerile pe Botosani! daca candideaza independent va bate mar si va faceti de tot rasul! nu-i dati cu piciorul fiindca nu o sa va treziti ca-l vor sustine ca independet si cei din PDL!

  2. Nu-mi place Balta dar tre’ sa recunosc ca e destept ,instruit, educat, are staif. Data trecuta a pierdut din trufie si orgoliu exacerbat dar o mai fi invatat, intre timp , cate ceva. Nota 10 , Ovidiu, daca te tii de promisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *