O nouă propunere surpriză de prefect. Vezi care este aceasta!

Institutia Prefectului Botosani
Institutia Prefectului Botosani

Uniunea Social Liberală vine cu o nouă propunere pentru postul de prefect al judeţului Botoşani. Funcţia revine, în urma negocierilor dintre Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal, unui reprezentant al PSD. Surse din interiorul uniunii au declarat, pentru BotosaniNews, ca propunerea PSD pentru funcţia de prefect este seful Serviciului de inspectie fiscala din Finantele Publice, Adrian Constantinescu.

Acesta are 40 de ani, este căsătorit şi are un copil. Are studii economice, fiind absolvent de facultate si de cursuri post universitare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi.

De altfel, candidatul pentru functia de prefect confirmă acest lucru, el fiind deja la Bucureşti, pentru a discuta pe tema numirii sale în funcţie.

Nu am făcut politică niciodată politică. A fost o discuţie cu nişte colegi care mi-au propus acest lucru. Am acceptat după discuţii mai lungi”, a declarat, pentru BotosaniNews, Adrian Constantinescu.

El va merge in tandem cu directorul Agentiei de Prestatii Sociale, Sebastian Tocariu, propus pentru functia de subprefect.

Duminică seară, favoriţi pentru funcţiile de prefect şi subprefect erau Cristi Calimandruc şi Doru Alupoaie, însă USL a stabilit noi candidaţi.

2 thoughts on “O nouă propunere surpriză de prefect. Vezi care este aceasta!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Who the f*** is Constantinescu? Nu am auzit in viata mea de el si se pare ca nici voi, presa, din moment ce nu aveti o poza cu mutra d-lui!

    1. Daca ar fi fost un „smecher” sigur ai fi auzit de el. De un profesionist adevarat nu aude nimeni. Sa iti dau cateva detalii : expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal. Cateva calificari profesionale care ar trebui sa spuna cate ceva oricui. Ca sa auda lumea de el din presa nu trebuia sa aiba atatea calificari, trebuia sa ia spaga la finante , sa dea cateva tunuri si tepe si atunci toti ar fi auzit. Pacat ca pana acum calitatea umana si profesionalismul sunt ultimile criterii in evaluarea unei persoane. Poate numirea lui e inceputul schimbarii. Sa speram… !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *