Mihaela Huncă a solicitat reîncadrarea pe postul de inspector la Inspectoratul Şcolar

Mihaela Hunca PSD
Mihaela Hunca

Profesorul Mihaela Huncă a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) reîncadrarea pe postul de inspector şcolar, în urma deciziei definitive şi irevocabile dată de instanţă. Aceasta a depus o cerere la IŞJ la sfârşitul săptămânii trecute, prin care a solicitat reîncadrarea pe funcţia de inspector începând cu 4 mai.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean va trebui să înfiinţeze un nou post în instituţie şi asta pentru că postul de pe care a plecat Mihaela Huncă nu mai figurează în noua organigramă a instituţiei.

Mihaela Huncă era inspector pe management instituţional, iar în organigramă figurează postul deinspector şcolar de specialitate pentru implementarea descentralizării instituţionale.

Reamintim că Mihaela Huncă a obţinut în instanţă reintegrarea pe funcţia de inspector şcolar. Fostul inspector şcolar a fost eliberat din funcţie de inspectorul şcolar general Ada Macovei pe 31 august 2010.
Mihaela Huncă a acţionat în instanţă această decizie, iar magistraţii Curţii de Apel Suceava i-au dat câştig de cauză pe 28 martie 2012. În plus, instituţia va trebui să-i platească Mihaelei Huncă daune de aproape 20 000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *