Astăzi se dă startul ”Porţilor deschise la Modern Calor! Se întâmplă în Botoşani!”

investiii Modern Calor CETPrimii vizitatori ai noului CET vor fi câteva clase de copii de la  Grupul Școlar Dimitrie Negreanu, care se vor întâlni aici și cu primarul Cătălin Mugurel Flutur. Acțiunea organizată de Modern Calor va dura întreaga vară și își propune să apropie opinia publică, alături de cei pasionați de tehnică și design, de modernizările făcute în sistemul de termoficare. Cele două motoare de cogenerare de mare capacitate, achiziționate din fondurile europene atrase de Primăria Municipiului Botoșani, pot fi văzute de cei care trec porțile operatorului, odată cu ceea ce a mai rămas din vechiul CET. Au fost invitați în mod direct elevii și studenții de la profilurile tehnice ale instituțiilor de învățământ din Botoșani, Iași și Suceava, dar sunt așteptați toți cei interesați.
Modern Calor lansează astăzi și o întreagă serie de concursuri. Vor primi premii participanții, tineri sau mai experimentați, care își prezintă ideile de amenajare a unui PUB în sala cazanelor dezafectate, realizează lucrări de desen pe subiectul energiei și căldurii, care găsesc sloganuri de impact pentru termoficare, dar și cei care doar vizitează CET-ul.

One thought on “Astăzi se dă startul ”Porţilor deschise la Modern Calor! Se întâmplă în Botoşani!”

  1. Ați devastat cartiere întregi cu modernizarea voastră de doi bani, aţi distrus spaţii verzi, gardul viu, gardurile metalice, aţi tăiat copaci cu sutele, aţi distrus aleile care nu mai sunt practicabile, aţi intrat prin fraudă în subsolurile blocurilor fără aprobarea proprietarilor, nu aţi refăcut nimic din ce aţi găsit, dar prostiţi lumea cu marile voastre realizări care pe noi ne v-a costa o groază de bani şi ani buni să ne refacem aleile, spațiile verzi, florile, gardul viu, gardurile metalice şi alte dotări plătite cu bani mulţi de noi. Am văzut prostia şi incompetenţa voastră la lucru, aţi distrus spaţii verzi pe care în final nu aţi mai îngropat o ţeavă şi nici măcar nu le-aţi refăcut la loc, le-aţi lăsat aşa să le refacem noi pe banii noştri. Halal modernizare, să vă stea în gât celor care aţi gândit-o şi pus-o în practică ca vai de mama ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *