Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: PNL Botoşani face sondaj de două miliarde lei deşi are datorii neplătite

sigla Miscarea pentru BotosaniPNL Botoşani a dat publicităţii încă un sondaj mincinos în care Ţurcanu are de trei ori mai multe procente decât favoritul electoratului pentru Consiliul Judeţean, actualul Preşedinte CJ, Mihai Ţâbuleac, se precizează într-un comunicat de presă al Mişcării pentru Botoşani.

Atragem atenţia asupra faptului că PNL Botoşani a declarat în presă că eşantionul folosit pentru acest sondaj este de 10.749 subiecţi! Am întrebat mai multe institute serioase de sondare a opiniei publice şi am aflat ca eşantionul ales pentru judeţul Botoşani este suspect de mare! Pentru judeţul Botoşani, specialiştii spun că un eşantion de 2.500 de subiecţi este suficient pentru a avea rezultate valide cu o probabilitate de 95% şi o marjă de eroare de 3%.

Am întrebat mai multe firme care efectuează studii de piaţă, iar costurile pentru un sondaj de opinie pe 10.000 (zece mii!) de subiecţi ar costa peste 50.000 de euro!

Reamintim faptul că PNL Botoşani are conturile blocate în urma unei decizii judecătoreşti prin care partidul condus de Ţurcanu este obligat să îşi plătească datoriile faţă de Eltrans. Încă din anul 2008, PNL Botoşani are datorii de 15.000 RON pentru publicitate electorală pe stâlpii Eltrans şi, fiindcă nici până la această dată nu a fost platit nici un ban, societatea botoşăneană a cerut în instanţă executarea PNL Botoşani. Executorul judecătoresc a constatat doar că toate conturile PNL sunt blocate şi că nu are nici active de executat.

În concluzie, Ţurcanu refuză să platească datorii către societatea care asigură transportul botoşănenilor în municipiu, în schimb îşi permite să platească 220.000 RON pentru un sondaj care să îl proslavească!

Există şi probabilitatea ca sondajul să fie inventat, iar rezultatele mincinoase. Dar ne îndoim cî deputatul Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani ar avea tupeul să îi mintă în faţă pe botoşăneni doar pentru a se da mare!

 

One thought on “Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: PNL Botoşani face sondaj de două miliarde lei deşi are datorii neplătite

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dapa na mai miscatorilor,da ci va freaca pi voi grija datoriilor la PNL? Ecxat treaba ceia : Canili moari di drum lung si prostalaul di grija altuoia. Sau Triaba cu dabija: Sa nu va frece grija. In cazul asta dati-va si voi mari MAGARI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *