Un tânăr băut a intrat cu maşina într-un pod

aparat etilotestUn tânăr de 27 de ani a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Adrian Ş., din localitatea Guranda, comuna Durnești, era băut la volan.  

Bărbatul le-a declarat polițiştilor că în dimineaţa de 4 mai, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe un drum sătesc din localitatea Guranda, pe un carosabil acoperit cu pietriş, a intrat în derapaj, lovind cu partea din față a autoturismului un cap de pod, astfel încât s-a prezentat la postul de poliţie pentru a solicita eliberarea autorizației de reparație.

În aceste împrejurări, după eliberarea documentaţiei solicitate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *