Răzvan Rotaru îi critică pe şefii de la Poliţie şi Inspectoratul Şcolar

Razvan Rotaru
Razvan Rotaru

Preşedintele tinerilor social-democraţi botoşăneni, Răzvan Rotaru, se ia de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi de inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că îşi doreşte ca alegerile locale să fie corecte  şi ca USL să nu mai aibă probleme cu reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor.

USL este pregătit să preia guvernarea, pentru că suntem foarte bine pregătiţi şi vrem să câştigăm alegerile. Ne dorim ca aceste alegeri să fie alegeri corecte, să nu mai avem probleme cu cei din Ministerul Administraţiei şi Internelor, mai exact cu domnul fin, şeful Poliţiei Botoşani, care în campania de la Corni, toţi directorii de deconcentrate veneau cu maşinile, cu pachetele, împărţeau bani, iar domnul Şerbănoiu nu făcea absolut nimic în această situaţie„, a spus Răzvan Rotaru.

Nici şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, nu a scăpat de criticile social-democratului. Rotaru a acuzat-o pe Ada Macovei că a dat ordin şcolilor să scoată copiii în stradă pe 1 mai, cu ocazia marcării Zilelor Oraşului verde în municipiul Botoşani.

Nu poţi să iei copiii cu forţa de la şcoală. Sunt aduşi cu arcanul la acest manifestaţii organizate de doamna Ada Macovei împreună cu deputatul Cătălin Obuf Buhăianu„, a precizat Rotaru.

One thought on “Răzvan Rotaru îi critică pe şefii de la Poliţie şi Inspectoratul Şcolar

  1. Bun, si unde-i greseala? A spus ceva incdorect domnul Rotaru? Nu are dreptate? Nu am ajuns sa fim incolonati ca pe vremea lu impuscatu si scosi la demonstrat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *