PRM Botoşani nu are candidaţi la primării în cinci comune

Dumitru Codreanu, Eugen Nitura, Valeriu Apetrei PRMDumitru Codreanu, liderul PRM Botoşani, a declarat că înscrierea candidaţilor proprii pe liste la alegerile locale a fost greoaie şi că filiala a avut unele probleme vizavi de structurile din teritoriu, dat fiind faptul că partidul a fost mai puţin activ în ultimii doi ani. Acesta susţine că PRM nu a reuşit să numească candidaţi la primării în cinci localităţi din judeţ, respectiv Pomârla, Rădăuţi Prut, Broscăuţi, Conceşti şi Mitoc.

Împreună cu colaboratorii mei am reuşit ca în teritoriu să refacem toate structurile pe care le avem. Nu avem candidaţi în cinci localităţi, unde nu am putut penetra în niciun fel, mai ales în Republica Pomârla, unde primarul de acolo este în stare să stea în cap şi în mâini ca nimeni să nu candideze împotriva lui. Au fost colegi care au spus până în ultima clipă că merg cu noi, au fost constrânşi într-un fel sau altul de autorităţile locale şi nu au mai depus listele, cu toate că personal am parcurs peste 1000 km în judeţ„, a spus Dumitru Codreanu.

One thought on “PRM Botoşani nu are candidaţi la primării în cinci comune

  1. Dl. Dumitru Codreanu, dacă Dvs nu aţi reuşit să „penetraţi”…de ce acuzaţi nejustificat? E cea mai bună doavadă că nu aveţi contracandidaţi de un astfel de calibru şi nicidecum că Dl. Dumitru Chelariu ar face sport „stând în cap şi în mâini”, obstrucţionând oamenii dvs „valoroşi”! Referitor la Km parcurşi, cred sincer nu că n-au fost suficienţi, ci mai degrabă i-aţi parcurs ineficient şi pe aceştia din urmă…dar un GPS ar outea să vă rezolve şi această dilemă!…;) Mult succes în următoarele alegeri -poate veţi reuşi în 2016! Desigur, doar dacă schimbaţi şi strategia între timp, nu doar să acuzaţi nefondat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *