Societatea Microbuzul, obligată de instanţă să plătească contribuţiile către ANRSC

maxi taxiAnul trecut o echipă Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare a efectuat un control la Societatea Microbuzul în vederea identificarii contribuţiei datorate bugetului A.N.R.S.C. şi care constituie venit la bugetul de stat conform Legii 51/2006. Urmare controlului  a fost identificata suma de 20.000 lei ce se constituie venit la bugetul de stat, suma datorata fiind pentru activitatea desfasurata de operator in perioada 2006-2011. 

Microbuzul a contestat in instanta obligatia de a  depune declaratiile lunare conform legii  dar si controlul efectuat de ANRSC, instanta respingand contestatia operatorului de transport. Astfel  societatea va plati bugetului de stat sumele datorate conform legii pentru activitatea de operator de transport public local.

La o analiza a calitatii serviciilor de transport public local in municipiul Botosani se observa o imbunatatire a calitatii serviciilor prestate de celalalt operator, respectiv  Eltrans si o preocupare  a acestuia pentru respectarea legislatiei in domeniu„, a declarat Daniel Alexandru, drector adjunct Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice.

One thought on “Societatea Microbuzul, obligată de instanţă să plătească contribuţiile către ANRSC

  1. Oameni buni! mai schimbati masinile alea sau macar mai reparatile, pentru ca nu poti respira cand mergi in urma unui asemenea voucher.. curios cum trec testele de poluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *