Prinşi de jandarmi după ce au furat bunuri din curtea unei locuinţe

Joi, în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmi care patrula pe raza municipiului Botoşani, a observat, pe strada Slt.I.Elefterescu, două persoane de sex masculin care transportau două bagaje voluminoase.

Jandarmii au interceptat şi legitimat persoanele în cauză, procedând la controlul bagajelor, în care se aflau mai multe bunuri, respectiv un aparat de sudură, un polizor unghiular, un cleşte de tăiat fier şi diferite cabluri şi prelungitoare electrice.

Cele două persoane , în vârstă de 35, respectiv 44 de ani, nu au putut dovedi provenienţa bunurilor. În urma verificărilor efectuate , s-a stabilit faptul că cei doi , în jurul orei 02.15, au pătruns prin escaladarea unui gard  în curtea unei locuinţe de pe strada Aleea Gheorghe Hasnaşi, de unde au sustras bunurile respective.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conform prevederilor articolului 209 din Codul Penal, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare.

Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 700 de lei, au fost restituite părţii vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *