A început bătălia pe posturile din învăţământ. Vezi candidaţii şi centrele unde vor susţine examene!

rezultate titularizareEmoţii pentru candidaţii care doresc să ocupe anul acesta un post în învăţământ. De săptămâna aceasta au început probele practice. Candidaţii vor trebui să susţină, în prezenţa unei comisii, o lecţie la clasă. Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că membrii comisiilor stabilite la nivelul celor 16 centre de examen din judeţul Botoşani susţin inspecţii speciale la clasă.

Noi la această dată verificăm şi validările făcute de minister, pentru a corecta eventualele greşeli apărute. Am depistat deja cazuri în care candidatul înscris apare că nu este valid, din cauză că nu s-a introdus CNP-ul„, a precizat Daniel Cojocariu.

Până pe 8 iunie se vor desfăşura probele orale şi practice. Concurenţii care vor trece de acest prag merg mai departe la examenul final, organizat pe 2 august.
Nota de la proba practică are o pondere de 25% din nota finală.La nivelul judeţului au fost scoase la concurs 141 posturi pentru titularizare şi 418 posturi complete şi s-au înscris peste 800 de candidaţi.
Vezi posturile scoase la concurs şi candidaţii înscrişi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *