Lucrări la străzi în valoare de 5 milioane lei. Vezi ce străzi mai intră în reabilitare!

Lucrările de reabilitare, dar şi cele de reparaţii străzi se desfăşoară în mai multe zone din municipiul Botoşani. O parte dintre aceste sunt în plină derulare, iar altele vor demara în perioada imediat următoare. Este vorba de strada Ion Pillat, care va intra în reparaţii, Calea Naţională până în Ion Pillat.

„Pe strada Marchian încă se mai lucrează. Am schimbat bordurile şi facem accesele la blocuri şi aleile dintre blocuri. Lucrăm, de asemenea, în ANL Cişmea la refacerea aleilor şi construim o scară pentru cei care locuiesc acolo şi merg pe de-a dreptul pe 1 Mai, ca să ajungă repede în oraş„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Strada Octav Onicescu este încă în lucru, de asemenea se fac modernizări pe strada Prieteniei, cartierul Aleea Prieteniei, Aleea Nucului, strada Transilvaniei, Petru Rareş şi Împărat Traian.

Dacă facem o radiografie, vedem că se lucrează în tot oraşul. Zilele acestea vom face şi marcajele rutiere. Strada Ion Pillat va fi refăcută toată, inclusiv intrările pe Războieni, Armeană, Mioriţa„, a adăugat Ghiorghiţă.

Aceste străzi sunt refăcute cu bani din bugetul municipalităţii, investiţia ridicându-se la 5 milioane lei.

One thought on “Lucrări la străzi în valoare de 5 milioane lei. Vezi ce străzi mai intră în reabilitare!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pe strada parului nu aveti de gand sa faceti nimic e plina de gropi , apa nu este , canalizare nu , gaz nu , de ce nu veniti sa vedeti in ce stare este strada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *