Nevasta senatorului Câmpanu vrea să fie primar de Darabani

Minodora Campanu
Minodora Campanu. Foto: darabani.eu

Nevasta senatorului Liviu Câmpanu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Darabani. Minodora Câmpanu s-a înscris în cursa electorală din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Ea va avea cinci contracandidaţi, printre care şi actualul primar, Gheorghi Burlacu, care va candida independent, dar şi fostul primar, Corneliu Aroşoaie, candidat din partea USL.

Iată lista completă a candidaţilor la Darabani:

Gheorghe Burlacu- independent

Corneliu Aroşoaie- USL

Minodora Câmpanu- UNPR

Alin Gîrbaciu- Mişcarea pentru Botoşani

Vasile Hapliuc – PRM

Claudia Tomniuc- PP-DD

5 thoughts on “Nevasta senatorului Câmpanu vrea să fie primar de Darabani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Arosoaie asta n-are treaba pe acasa sau pe la camp? Sau stai ca el isi trimite slugile la camp, se respecta omul, ca si acasa de altfel. Se plictiseste si s-a gandit sa sara si el intr-o functie, si inca ce functie.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Campanu nu se mai satura de unctii nu e deajuns ca a distrus spitalul Darabani acum mai vrea si Dora sa fie primar. RUSINE dar Campanul nu are obraz.

  3. Campeanu s-a plans tot timpul ca nu a avut un primar cu care sa colaboreze,pentru ca el in judetul Botosani a adus miliarde de lei pe proiecte la primari isteti care au prezentat proiecte,daca isi arunca sotia in joc n-o face ca n-are ce manca ci pentru a pute face proiecte pe care sa le controleze el personal si a fi duse la indeplinire.Spitalul Darabani pentru cei realisti era o gluma buna ,deloc performant si in afara de o tensiune ,o injectie sau o perfuzie obosita te trimitea la Dorohoi,eu am stat o noapte in spital si doar prin bunavointa doamnei arosoaie n-am murit de frig pentru ca mi-a adus un calorifer,ce-i drept erau niste locuri de munca.Dati-i putere lui Campanu si-o sa vedeti ce sanatate performanta o sa avem.

  4. Campeanu s-a plans tot timpul ca nu a avut un primar cu care sa colaboreze,pentru ca el in judetul Botosani a adus miliarde de lei pe proiecte la primari isteti care au prezentat proiecte,daca isi arunca sotia in joc n-o face ca n-are ce manca ci pentru a putea face proiecte pe care sa le controleze el personal si a fi duse la indeplinire.Spitalul Darabani pentru cei realisti era o gluma buna ,deloc performant si in afara de o tensiune ,o injectie sau o perfuzie obosita te trimitea la Dorohoi,eu am stat o noapte in spital si doar prin bunavointa doamnei arosoaie n-am murit de frig pentru ca mi-a adus un calorifer,ce-i drept erau niste locuri de munca.Dati-i putere lui Campanu si-o sa vedeti ce sanatate performanta o sa avem.

  5. DEOCAMDATA TOT FAMILIA CAMPANU SE OCUPA DE SANATATEA DARABANENILOR,AU O SOCIETATE MEDICALA CARE OFERA LOCURI DE MUNCA SI SANATATE !ceilalti candidati ce-au oferit darabanenilor??
    Burlacu-aproape nimic consistent,pavele,flori super scumpe,spital distrus si vandut la licitatie,pamantul oamenilor dat la o asociatie personala,jeep pe banii nostri pentru el,un amarat de parc,si o piata acoperita din rebuturi
    Arosoaie-nimic in 8 ani
    Garbaciu-un copil naiv prostit de grangurii PD
    Hapliuc-CINE-I NENEA SI CE VREA?
    Tomniuc-o doamna care se uita la televizor si-i place de nenea Diaconescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *