Peste 100 de elevi au luat parte la Crosul primăverii

Crosul Primaverii BotosaniPeste 100 de elevi din Botoşani au luat parte, miercuri dimineaţă, la Crosul primăverii, o întrecere atletică organizată de Primăria municipiului Botoşani şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, cu prilejul Zilei tineretului.

Participanţii au alergat pe traseul Piaţa Revoluţiei- Cuza Vodă- Nicolae Iorga- Bulevardul Mihai Eminescu- Marchian0- Cuza Vodă- Piaţa Revoluţiei.

Cosmin Flutur
Cosmin Flutur

La întrecere a luat parte şi Cosmin Flutur, fiul cel mic al primarului Cătălin Flutur. Acesta este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional AT Laurian.

Este un cros al Zilelor oraşului verde, un oraş pe care toţi vrem să-l sărbătorim şi să-l facem mai verde decât este la ora actuală. Vrem neapărat să câştigăm la anul titlul de Capitala Verde a României, indiferent de categoria de oraş la care vom participa. Atunci, normal că facem tot felul de acţiuni şi aceasta este una din ele. Este o participare destul de numeroasă. Sunt şi sportivi de performanţă şi copii tineri care vor efgectiv să alerge şi să se simtă bine„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Cel mai vârstnic alergător a depăşit 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *