Opt candidaţi pentru funcţia de primar al Botoşaniului

candidati PrimarieTermenul de depunere a candidaturilor la birourile electorale de circumscripţii şi la Biroul Electoral Judeţean a expirat marţi, la ora 24.00. În municipiul Botoşani, în cursa electorală au intrat nu mai puţin de opt candidaţi la funcţia de primar. Este vorba de Ovidiu Portariuc din partea Uniunii Social Liberale, Cătălin Flutur din partea Mişcării pentru Botoşani, Marius Cristescu din partea PP-DD, Vasile Bejan din partea Partidului Forţa Civica, Mihai Luca, din partea UNPR, Valeriu Apetrei de la PRM, Stelian Aivăncesei– independent şi Petru Mihăilă din partea Partidului Poporului- Legea Cojocaru (PP- LC).

Pentru Consiliul Local al municipiului Botoşani există 14 dosare de candidatură, dintre care două ale unor candidaţi independenţi: Romulus Eram şi Stelian Aivăncesei. Acestora li se adaugă Uniunea Social Liberală (lista completă- 29 de candidaţi), Mişcarea pentru Botoşani (listă completă), PP-DD (listă completă), UNPR (listă completă), Partidul România Mare (listă completă), Alianţa Civică Democrată a Romilor (zece candidaţi), UDMRPartidul Forţa Civică, UDMR (doi candidaţi), Uniunea Naţională a Comunităţilor de Romi (patru candidaţi), Partidul Pensionarilor şi al Protecţiei Sociale (doi candidaţi), Partidul Popular- Legea Cojocaru (12 candidaţi), Partidul Verde (patru candidaţi) şi Uniunea Ucrainenilor din România (doi candidaţi).

7 thoughts on “Opt candidaţi pentru funcţia de primar al Botoşaniului

    1. Hai nu mai scrie, Ovidiu asta e nul si clasic cocalar de care nu a auzit nimeni. Hai cu Flutur ca macar stiu de ce este in stare.

  1. Conform listei prezentate si ale partidelor care au depus candidaturi, PDL Botosani nu mai are candidat pentru functia de primar si nici lista pentru consilieri? Asa ar trebui sa inteleaga alegatorii din municipiul nostru.
    Flutur se ascumde in spatele unei himere – Miscarea pentru Botosani , sperind sa-i mai pacaleasca inca o data pe cei slabi de inger.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daa si ce mai viziune cu Portariuc. N-ai treaba – alb&negru. Ce sa caute ala la primarie cand nu a demonstrat ca poate face ceva si ca merita functia asta? El crede ca e inca la gradinita si se mai joaca cu masinutele si roboteii.

  3. Mult succes d-nule OVIDIU ! Este,cum spunea si Andrei,de ceva nou in tara asta ca de babalaci suntem satui.Tineretul stie mai bine de ce este nevoie pt. viitorul nostru.Carcotasii vor spune ca tineretul nu are experienta-NICIO PROBLEMA-aceasta se capata in timp si mai important e faptul ca tot tineretul nu va face greselile fostilor conducatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *