Tânărul care a lovit cu pumnul în faţă un cetăţean german a fost pus în libertate

Parchetul de pe langa Tribunalul BotosaniTânărul care a agresat un cetăţean german în faţa clubului Opium din municipiul Botoşani a fost lăsat în libertate. Reţinut de poliţişti pentru vătămare corporală gravă, bărbatul de 24 de ani a fost pus în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, care nu şiu-au însuşit propunerea poliţiştilor de arestare preventivă a acestuia. 

Vă reammintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliţia municipului Botoşani a fost sesizată telefonic de personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Botoşani, despre faptul că în cursul aceleeași zile, un echipaj de ambulanţă s-a deplasat pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea Casei Tineretului, unde a fost găsit Richard-Paul Brawn, de 33 de ani, cetățean german, domiciliat în Schonbrunn.

 Cu ocazia verificărilor a rezultat că neamţul a fost cazat la un hotel din municipiul Botoşani și împreună cu alți trei concetățeni, execută lucrări la o firmă din municipiul Botoșani.

Sâmbata seara, orele 23:00, Richard-Paul Brawna plecat din hotelul unde era cazat, pe la diferite baruri din municipiu iar în jurul orelor 03:30 a ajuns în clubul din incinta Casei Tineretului din mun. Bootoșani, unde a consumat băuturi alcoolice cu un grup de tineri din care făceau parte doi băieţi și două fete. La un moment dat, între cetăţeanul german și unul din tineri s-au iscat discuţii contradictorii, motivat de faptul că acesta voia să cunoască o fată din cele două, pentru a avea o relație cu ea. La plecarea din club, pe trotuarul din fața acestuia discuțiile au degenerat împrejurări în care cetăţeanul german a fost lovit cu pumnul în zona feţei de unul din tineri, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de beton.

Richard Paul Brawn a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, unde se află în continuare în stare gravă.

One thought on “Tânărul care a lovit cu pumnul în faţă un cetăţean german a fost pus în libertate

  1. astia se omoara acolo ,si la vatamare corporala grava se depasesc 21 de zile de spitalizare si tipu de 24 de ani nu reprezinta pericol public ?ce fel de procurori sunteti ? de ce nu scrieti numele tanarului de 24 de ani ? s-au va mituit Razvan Balta ca sa musamalizati ?oricum se stie ca trupa vesela e in spatele acestui scandal,dar cum cei care au bani hotaresc ce sa faca procurorii mai mult nu spun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *