A fost identificat individul care l-a băgat în spital pe cetăţeanul german

catuse pe mainiPoliţiştii botoşăneni l-au identificat pe agresorul cetăţeanului german, bătut măr într-un club din Botoşani. Acesta este Adrian B., de 24 de ani, iar motivul disputei a fost o fată.

 

Poliţia municipului Botoşani a fost sesizată telefonic de personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Botoşani, despre faptul că în cursul aceleeași zile, un echipaj de ambulanţă s-a deplasat pe b-dul Mihai Eminescu, în apropierea Casei Tineretului, unde a fost găsit Richard-Paul Brawn, de 33 de ani, cetățean german, domiciliat în Schonbrunn.

 Cu ocazia verificărilor a rezultat că B. Richard-Paul a fost cazat la un hotel din municipiul Botoşani și împreună cu alți trei concetățeni, execută lucrări la o firmă din municipiul Botoșani.

 Simbata seara, orele 23:00, B. Richard-Paul a plecat din hotelul unde era cazat, pe la diferite baruri din municipiu iar în jurul orelor 03:30 a ajuns în clubul din incinta Casei Tineretului din mun. Bootoșani, unde a consumat băuturi alcoolice cu un grup de tineri din care făceau parte doi băieți și două fete. La un moment dat, între cetățeanul german și unul din tineri s-au iscat discuții contradictorii, motivat de faptul că acesta voia să cunoască o fată din cele două, pentru a avea o relație cu ea. La plecarea din club, pe trotuarul din fața acestuia discuțiile au degenerat împrejurări în care B. Paul Richard a fost lovit cu pumnul în zona feței de unul din tineri, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de beton.

          Autorul a fost identificat în persoana lui Adrian B. de 24 ani, din mun.Botoșani, față de care s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore în arestul I.P.J.Botoșani pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală gravă”,  urmând ca la 30 aprilie 2012 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatătoria Botoșani cu propunere de arestarea preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *