Accident cu victime petrecut pe raza localităţii Vorona

politie rutieraDoi suceveni au fost implicaţi într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Vorona. Duminică după amiază,  Corneliu G. de 39 ani, din comuna Verești, judeţul Suceava,  în timp ce conducea un autoturism marca Hyundai Santa Fe, pe DJ 208 C, pe relația Liteni-Vorona, la km 21 + 600 m nu adaptează viteza la condițiile de drum, împrejurare în care pierde contolul volanului, pătrunde pe sensul opus de mers și impactează un autoturism Daewoo Cielo, condus regulamentar din sens opus de Valuca L. de 49 ani, din Suceava.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporală a lui Cătălin ILie Ţ de 26 ani, din comunaVerești, pasager în autoturismul marca Hyundai Santa Fe, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Botosani și a lui  Ş.A.M de 8 ani, din Suceava,  pasageră în autoturismul Daewoo Cielo, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botosani.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero pentru L. Valucă și 0,71 mg/l pentru G. Corneliu.  

  Acesta din urmă este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” și ”conducerea drumurile publice a unui autovehicul de către o personă care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *