Exclusiv! PNL a stabilit candidatul pentru funcţia de prefect. Vezi cine este!

pnl sediuCăderea guvernului Ungureanu şi pregătirea instalării noului guvern condus de Victor Ponta, cu susţinerea Uniunii Social Liberale, ar putea determina schimbarea prefecţilor. Liberalii din Botoşani au propus, deja, un nume care să îi ia locul actualului prefect, Cristian Roman. Este vorba de actualul director al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Dorohoi, Doru Alupoaie.

Am propus un om care să nu facă politică. Doru Alupoaie nu a fost niciodată membru de partid„, a declarat, pentru BotosaniNews, liderul PNL, Florin Ţurcanu.

Doru Alupoaie
Doru Alupoaie

Decizia numirii lui Alupoaie depinde şi de rezultatul negocierilor din interiorul USL, dintre PSD şi PNL privind atribuirea funcţiei de prefect.

Alupoaie are 37 de ani, este director la AFP Dorohoi din martie 2011. El a fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice în perioada 2007- 2008. Este economist şi are calitatea de consultant fiscal.

2 thoughts on “Exclusiv! PNL a stabilit candidatul pentru funcţia de prefect. Vezi cine este!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce sa caute asta in functia de prefect? Sa ne fure, ca doar trebuie sa faca ce fac si colegii lui de partid, nu?

  2. DRAGI BOTOSANENI,CHIAR ASA FRAIERI SUNTEM SA STAM APLECATI IN FATA UNUI „CHELI DI OAI”?….CHIAR DACA E SEF DE PARTID DE OAMENI CU PROFESIUNI LIBERALE?………NU CRED CA SUNTEM MAI FRAIERI DECAT „O CHELI DI OAI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *