Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean: Până ce medicii nu vor pune mâna pe telefon, bineînţeles că vor fi cozi la luarea bonilor

Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean
Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean

Cozile de la bonurile la consultaţii în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean vor exista atâta timp cât medicii de familie nu vor programa pacienţii prin telefon. Declaraţia aparţine managerului Spitalului Judeţean, Ovidiu Mimor, care a precizat că încă mai există cozi la programările în ambulatoriu, deşi a fost pus la dispoziţie şi un telefon în acest sens.

Până nu vor pune mâna pe telefon, bineînţeles că vor fi cozi la luarea bonilor. Sistemul, din punctul meu de vedere, funcţionează. Există telefon, registru de programări. Dacă pacienţii şi medicii de familie nu se programează, nu este vina mea. Am înţeles că într-o şedinţă cu Casa de Asigurări s-a fixat acest lucru„, a spus medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean.

Botoşănenii cu probleme de sănătate continuă să vină cu noaptea în cap la Spitalul Judeţean pentru a prinde rând la cabinetele din policlinică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *