Consilierul local Gheorghe Vâzdoagă a lovit un copil pe trecerea de pietoni

accident Gheorghe VazdoagaConsilierul PSD Gheorghe Vâzdoagă a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier. Acesta a lovit un copil pe trecerea de pietoni din faţa Teatrului „Mihai Eminescu”. Consilierul local se afla la volanul maşinii personale şi oprise la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui copil. A pornit maşina, însă, în acel moment, un alt copil pe bicicletă i-a apărut în faţă şi se angajase în trecere. Nu l-a mai putut evita şi l-a lovit cu partea stângă a maşinii.

Am acordat prioritate şi am pornit uşor maşina, însă în acel moment a apărut în viteză cu bicicleta un alt copil„, a declarat Vâzdoagă.

accident Gheorghe Vazdoaga Consilierul local a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice. Deşi a fost accidentat uşor, copilul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a surprins şi accidentat un copil aflat in traversare pe marcajul pietonal. Urmează să dăm o soluţie procedurala in cauză. Rezultatul a fost negativ şi urmează să recoltăm şi probe biologice la Spitalul Judeţean„, a declarat agent Gabriel Jora, de la Poliţa rutieră Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *