Flutur: Botoşaniul nu va fi afectat de căderea Guvernului

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Preşedintele Mişcării pentru Botoşani, Cătălin Flutur, este convins că adoptarea moţiunii de cenzură, vineri, în Parlament, nu va produce efecte negatice asupra Botoşaniului. El susţine că, în ultimii ani, municipiul nu a trăit cu bani de la Guvern, ceea ce înseamnă că Botoşaniul nu va fi afectat de căderea Guvernului.

Lucrurile la Botoşani vor continua să se întâmple, pentru că, în primul rând, noi nu am depins de Guvern. Noi am depins de fondurile europene şi am schimbat Botoşaniul prin fonduri europene. Lucrurile bune vor continua să se întâmple în Botoşani indiferent de Guvernul în funcţie. Pot spune că, la limită, Botoşaniul n-a depins niciodată de Guvern. Toate proiectele majore care au schimbat faţa oraşului s-au făcut din fonduri europene. La fel şi în judeţ. Suntem printre campionii României la atragerea de fonduri europene. În calitate de primar am fost şi la putere şi în opoziţie şi – alături de consilierii locali care ne-au susţinut – putem afirma că ne-am făcut temele„, a spus Flutur.

Liderul Mişcării pentru Botoşani susţine că este mai interesat, în acest moment, de administrarea Botoşaniului şi de câştigarea alegerilor locale decât de ceea ce se întâmplă pe plan naţional.

Referitor la consecinţele pe care moţiunea de cenzură le va avea asupra ţării, liderul Mişcării pentru Botoşani susţine că, cel puţin pe termen scurt, acestea vor fi dezastruoase:

 USL a arătat că îşi doreşte puterea chiar cu preţul distrugerii echilibrului ţării. Leul s-a prăbuşit pe pieţele interbancare din cauza instabilităţii politice. Asta a reusit să facă USL astăzi. Acelaşi lucru este vizibil şi la nivelul judeţului Botoşani. Liderii USL se întrec în declaraţii prin care susţin că vor puterea dar nimeni nu vine cu nici un proiect concret pentru Botoşani. Poate aşa înţeleg ei că se face politica, dar în nici un caz nu se face aşa administraţie„, a adăugat Flutur.

6 thoughts on “Flutur: Botoşaniul nu va fi afectat de căderea Guvernului

  1. Incredibil ! Criza afecteaza tara dar nu afecteaza Botosaniul . Banii vin de la Bucuresti . Botosaniul nu produce absolut nimic. dar ce sa-i ceri . El a declarat ca in Botosani nu e criza .

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In loc sa va bucurati si sa aveti incredere in primarul care s-a implicat si a facut tot ce a fost mai bun pentru Botosani si inca face, aruncati cu noroi aiurea. Sa vedem cat de „capabil” e Guvernul Ponta si cum o sa ne scape el de criza economica (pe care cu siguranta o va adanci).

  3. cred ca tovarasul Flutur..var mai mic al marelui hot FLUTUR..si lingau al lui basescu….mai are putin timp sa se retraga si sa se roage impreuna cu finul sau SERBANOIU…sa nu fie rost de ceva anchete cu banii publici!!!

  4. Chiar , asa sunteti de sigur, Domnule Flutur, de ceea ce spuneti??? ….Sau repetati ca un patefon stricat.. placa,… si ea defecta… facuta de activistii portocalii sau verzui ai propagandei basiste????…. Cum puteti afirma ca… ” Botoşaniul n-a depins niciodată de Guvern”,….. oare ati uitat cand o primeati cu temenele pe …. Udrita ???…. ca sa aprobe si semneze nu stiu ce proiecte europene de …..parcuri in panta, sau padure echipate cu flori si iarba plantate pe timp de iarna , …..borduri si pavele schimbate anual, …..alfa land-uri pentru imbogatitii de ocazie,…. termoficare pentru o treime din botosaneni ( platita de toti locuitorii urbei in urmatorii cincizeci de ani)…. si multe alte asemenea…. “marete realizari”, care…. „au schimbat fata orasului” …..ca si…” a judetului”,…. asa cum spui tu????…. Astea sunt argumente prin care vreti sa demostrati ca nu aveti nici o legatura cu guvernul????…. EROARE ….. Voi ca PDL-ei locali si centrali ati SUSTINUT TOTAL si ati depins, permanent, ombilical de…. GUVERNUL BOC 1,2,3… de cel al SPIONULUI M.R.U. …ca si de COTROCENI…. prin tot ce ati facut in plan local…….. “VOI ACUM NICI USTUROI NU ATI MANCAT, SI NICI GURA NU MIROASE”???….. NU VA E RUSINE ???? …. PROBABIL CA ACUM VA VETI DEZICE si de POLITICA PORTOCALIE DE TAIERI … din pensii, salarii, alocatii pentru copii, ajutoare sociale pentru cei fara venit sau cei cu dizabilitati… „CA DOAR NU VOI LE-ATI LUAT”??? NU-I ASA???… DAR OARE NU VOI LE-ATI SUSTINUT????….NU CUMVA VOI LE-ATI VOTAT, PRIN REPREZENTANTII VOSTRI DIN PARLAMENT SI GUVERN????….. NU VOI CA LIDERI LOCALI SI CENTRALI AI PDL-ULUI V- ATI ASUMAT RASPUNDEREA????…..SUNTETI CEL PUTIN PENIBILI, CA SA NU SPUN JALNICI !!!….. CADEREA “GUVERNULUI MRU” …..ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI “EREI PORTOCALII A PDL-ULUI” ATAT IN PLAN CENTRAL….CAT SI…. MAI ALES IN PLAN LOCAL…..PA!!!!…. GATA CU VOI …..VETI DA SOCOTEALA PENTRU TOT CE ATI FACUT….FITI FARA GRIJA…..sau dimpotriva …. PREGATITI PREDAREA DE STAFETA….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *