Peste 50 de şomeri şi-au găsit loc de muncă la bursă

bursa generala locuri de muncaPeste 50 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, în urma desfăşurării Bursei generale a locurilor de munca. La acest eveniment au participat 36 agenti economici si au fost oferite 354 locuri de munca. Un număr de 839 persoane s-au prezentat pentru a-şi căuta un loc de munca. 

Pentru un  numar de 30 persoane cu studii medii si 4 persoane cu studii superioare  s-au emis dispozitii de incadrare la solicitarea agentilor economici participanti la bursa

Domeniile de activitate in care s-au facut cele mai multe incadrari au fost industria alimentara (mecanic agricol, manipulant marfuri, sofer, muncitor in activitati de gospodarie, referent de specialitate), fabricarea articolelor de imbracaminte ( muncitor necalificat), industria constructiilor metalice( istalator incalzire), fabricarea produselor electronice (muncitor necalificat, vanzator) , constructii  de cladiri (inginer constructii civile, inginer mecanic, mecanic utilaj, muncitor necalificat  ) , comert (lucrator gestionar, primitor distribuitor, agent de securitate, mecanic auto) , restaurante ( barman, mecanic agricol) sanitar ( asistent medical generalist, medic veterinar) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *