Executivul Consiliului Judeţean vine cu un nou proiect de hotărâre privind împărţirea bugetului către primării

sedinta Consiliul Judetean aprilie 2012Executivul Consiliului Judeţean va repune pe ordinea de zi a şedinţei din luna mai un nou proiect de hotărâre privind distribuirea bugetelor către primării şi Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Asta după ce instanţa de judecată a dat câştig de cauză Instituţiei Prefectului, anulând hotărârea de Consiliu Judeţean prin care au fost repartizate cele 9,3 milioane lei din sumele defalcate din impozitul pe venit sau din taxa pe valoare adăugată.

Reprezentanţii CJ consideră firească decizia instanţei şi spun că consilierii judeţeni de la PSD şi PNL au ieşit din orice fel de limită atunci când au înlocuit proiectul elaborat de Executiv cu un altul, punând judeţul Botoşani în imposibilitatea de a se folosi de fondurile alocate prin legea bugetului de stat pentru repararea şi întreţinerea drumurilor judeţene şi comunale, precum şi pentru susţinerea proiectelor de dezvoltare locală.

După ce se va primi decizia judecătorească cu motivarea acesteia, va fi elaborat un nou proiect pentru a fi dezbătut în Consiliul Judeţean, iar acest lucru se va întâmpla în luna mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *