Soţia fostului inspector Carmocanu a pierdut procesul cu Inspectoratul Şcolar

Gheorghe Carmocanu
Gheorghe Carmocanu

Geanina Carmocanu, soţia fostului inspector şcolar Gheorghe Carmocanu, a fost învinsă în instanţă definitiv de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ). Curtea de Apel Suceava a stabilit că  recursul făcut de Geanina Carmocanu este nefondat, decizia fiind pronunţată în luna februarie 2012. „” Se respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă” , se precizează pe site-ul instituţiei.

Geanina Carmocanu a acţionat în instanţă IŞJ, după scandalul când a fost prinsă copiind la examenul de titularizare, pe motiv că reprezentanţii IŞJ i-au ştirbit imaginea. Procesul a avut loc la Tribunalul Botoşani, iar aici instanţa a dat câştig de cauză IŞJ. Decizia a putut fi atacată, iar soţii Carmocanu au făcut recurs la Curtea de Apel Suceava însă fără succes. În instanţă, Geanina Carmocanu a solicitat anularea hotărârii Comisiei judeţene de monitorizare prin care i-a fost anulată teza şi recorectarea lucrării.

Scandalul în care a fost implicat inspectorul şcolar Gheorghe Carmocanu a izbucnit în 2010, când soţia acestuia a fost prinsă copiind la examenul de titularizare de un inspector şcolar. La scurt timp, Carmocanu a fost destituit din funcţie.

Recursul a fost formulat în luna octombrie 2011, iar sentinţa definitivă s-a pronunţat pe 6 februarie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *