Botoşănenii sunt aşteptaţi să participe la „Crosul Primăverii”

Pe data de 2 mai, când este Ziua Tineretului, botoşănenii sunt provocaţi la o manifestare sportivă de amploare la care sunt aşteptate să participe cel puţin 200 de persoane. Acţiunea face parte din programul dedicat Zilelor Oraşului Verde, organizate la Botoşani cu ocazia câştigării titlului de cel mai verde oraş, obţinut de municipiul Botoşani în cadrul competiţiei Capitala Verde a României.

Crosul Primăverii, aşa cum este denumită manifestarea, este adresat tuturor botoşănenilor indiferent de vârstă şi statut social, care se pot încumeta la o întrecere al cărei start se va da de la Primaria Botosani.  

Competiţia, organizată de Primăria Botoşani şi Inspectoratul Şcolar, este structurată pe două secţiuni: fete şi băieţi, astfel că vor  fi acordate două premii, fiecare în valoare de 250 lei. Premiile vor fi câştigate de primul băiat şi prima fată care vor ajunge la linia de sosire, adică la Primăria Botoşani. 

Datorită faptului că manifestarea sportivă propusă pentru Ziua Tineretului este organizată în cadrul Zilelor Oraşului Verde, participanţii sunt rugaţi să poarte asupra lor cel puţin un accesoriu verde, arătând astfel că le pasă de oraşul în care trăiesc! Cel mai verde participant la „Crosul Primăverii” nu va rămâne nerăsplătit!

Vă aşteptăm, aşadar la CROSUL PRIMĂVERII pe data de 2 mai, de la ora 10.00 pentru că verde înseamnă sănătate, iar Botoşaniul e anul acesta verde!

One thought on “Botoşănenii sunt aşteptaţi să participe la „Crosul Primăverii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *