Mai multi dintre directorii de scoli carora le expira contractul vor fi inlocuiti in functii

Ada Macovei, sefa ISJ
Ada Macovei, sefa Inspectoratului Scolar Judetean

Doar o parte din directorii celor 15 unitati de învăţământ din judeţul Botoşani carora le expira mandatul vor ramane, in continuare, pe functii. Situatia acestora se va pune in discutie in sedinta Consiliului de Administratie de saptamina viitoare.

Asteptam sa vedem care isi depun cererile de datasare. Contractul pe care l-au avut cu Inspectoratul Scolar se intrerupe, urmind ca o parte din ei sa-si doreasca sa isi prelungeasca activitatea in functia de director, o parte nu. Cei care vor depune cerere de detasare in continuare pe functia de director vor avea ocazia ca aceste cereri sa fie analizate in Consiliul de Administratie, iar acolo se va lua o decizie„, a precizat Ada Macovei, sefa Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Trei dintre cei 15 directori sunt directori adjuncţi. Majoritatea celor care le expira mandatul sunt din şcoli urbane.

Directorii a 15 unităţi de învăţământ ar putea rămâne fără funcţii. Vezi cine sunt şi motivul!

2 thoughts on “Mai multi dintre directorii de scoli carora le expira contractul vor fi inlocuiti in functii

  1. Da’ pe d-na directoare de la Gradinita nr.21 Botosani,care cere de la parinti Taxa de inscriere de 120 adica de 1 milion douasute de mii lei vechi,si 40-5-50 lei pentru reanscriere,cand o schimbati???E normal daca am platit la inscriere 120 lei noi sa mai platim in fiecare an reanscriere??? Si, apoi mai costa si ,,spaga ” ca cica nu prea sunt locuri…

  2. Mai bine ai mai lasa numirile si ti-ai cauta loc de munca. In curand ne parasesti si nu-ti vom duce dorul. Sa vedem care direcor te va primi? Ai sa ajungi ca Adascalitei care dupa revolutie umbla pe la toate scolile si nu-l primea nimeni.FRUMOS TE-AI MAI PURTAT! BRAVO! Sper sa prind ziua aceea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *