Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Cerem retragerea lui Portariuc din cursa electorală

Portariuc cu cozonaciÎn timp ce Portariuc cere contracandidaților semnarea unui angajament privind combaterea mitei electorale, el împarte mii de pachete de alimente botoșănenilor, se precizează într-un comunicat de presă al Mişcării pentru Botoşani.  Cinci microbuze de cozonaci au fost împărțite în aceste zile în Botosani de către Ovidiu Portariuc si echipe de pesediști. Mai mulți oameni ne-au trimis fotografii de la acțiunile candidatului USL. Pe baza angajamentului propriu, cerem retragerea lui Portariuc din cursa electorală

Demagogia, minciuna și fățărnicia sunt politică de partid la PSD. Altfel n-am putea caracteriza acțiunile din ultimele zile ale candidatului USL la primăria Municipiului Botoșani. Pentru a câștiga puncte în lupta electorală, candidatul Ovidiu Portariuc a lansat ieri un angajament semnat prin care invită pe ceilalţi competitori la combaterea mitei electorale în municipiul Botoșani. Până aici, nimic care să iasă din normalitatea unui scrutin de bun simț. Doar că fațărnicia acestui candidat care se revendică ca făcând parte din generația nouă a politicii românești arată că și-a insușit viclenia și practica tovarășilor Ion Iliescu si Adrian Năstase.

 Portariuc cu cozonaci Acțiunea de imagine a acestui personaj se desfășoară în paralel cu o altă activitate care nu-i face cinste. În timp ce dimineața cere prin presă angajament privind combaterea mitei electorale, după-amiaza Ovidiu Portariuc împarte de zor pachete cu alimente cetățenilor din municipiul Botoșani. Nu mai puțin de cinci microbuze burdușite de cozonaci au fost împărțite în ultima perioadă în municipiul Botoșani de către Portariuc și echipe de pesediști.

Nemulțumiți de lipsa de bun simț a candidatului USL și jigniți de atitudinea sa, mai mulți botoșăneni ne-au trimis fotografii care arată explicit că acest personaj sinistru încearcă să câștige voturile oamenilor nu prin proiecte, ci prin mită electorală.

Putem arăta, cu probe, că Ovidiu Portariuc a căzut în propria capcană și că, dacă își asumă propriul angajament semnat, va fi obligat să se retragă din competiția electorală și din viața publică (punctul 8 din angajamentul semnat).

 Așteptăm așadar ca domnul Portariuc să-și asume propriul angajament semnat și să-și anunte retragerea din cursa electorală altfel va fi urmărit de minciunea asumată prin propria semnătură.

Până atunci, din partea botoșănenilor si din partea Miscării pentru Botoșani transmitem acestui domn doar atât: „Să-ți fie rușine, Ovidiu Portariuc!”, se precizează în comunicat.

5 thoughts on “Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Cerem retragerea lui Portariuc din cursa electorală

  1. In viata mea nu am vazut mai multa fatarnicie si mai multa minciuna cum vad cand citesc acest articol. Cum poti sa ai tupeul, in 2012, sa vii in fata botosanenilor si sa-i minti de sa inghete apele. PSD-ul inca ne cred, pe noi botosanenii, niste prosti si niste incuiati care habar nu au de ei. Ei bine, sa afle cei din PSD ca nu este asa. Botosanenii nu mai sunt cei din timpul lui Egner, cand erau mintiti cu nerusinare, s-au trezit si gandesc acum. Parerea mea !

  2. Daca este sa fim drepti, atunci ar trebui ca toti alesii PDL sa se retraga din cursa electorala pentru raul imens facut tuturor cetatenilor Romaniei.
    In fond, dragi cititori, portocalii rebotezati prin Miscarea pentru Botosani si-au dat seama ca Portariuc este un candidat serios si responsabil si, ca urmare,
    lanseaza fel de fel de strimbe impotriva lui.
    Sincer, nu stiu cu cine voi vota. S-ar putea sa votez un independent, insa
    nu-mi plac asemenea comunicate lansate de pedelisti ,,acoperiti” intro miscare pe care nu o inteleg nici ei( protagonistii).

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Portariuc nu numai ca merita sa se retraga din cursa electorala, ci si din viata politica dupa marlaniile de care suntem deja satui. Crede ca va „indulci” lumea cu cozonaci? Cata ipocrizie!

  4. Flutur al vostru ce merita dupa ce a executat romanii prin politicile portocalii? Uitati repede ca flutur ca sef de organizatie PDL impreuna cu portocalii lui au ridicat mana ca sa se scada salariile ,ca sa se inchida spitalele, ca sa lase bolnavii fara medicamente, ca sa ia banii pensionarilor,mamelor, copiilor si invalizilor.Uitati repede ca face si reface o strada (bulevardul)din 2004 de cand a devenit primar.
    Nu credeti ca e nevoie de o schimbare ????
    Apropo de flutur si ai lui. Au uitat cand au taiat porcii in zona Parcul Tineretului? Aia nu era mita? Era chiar in ziua votului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *