Zeci de reclamaţii din partea botoşănenilor cu privire la câinii comunitari

caini comunitari

Reclamaţiile curg gârlă la Primăria Botoşani şi Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement la adresa câinilor comunitari. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, spune că zilnic primeşte petiţii de la cetăţeni, şcoli, grădiniţe cu privire la înmulţirea câinilor comunitari şi agresivitatea acestora. Recent, la Primăria Botoşani un bloc întreg de pe strada Ion Elefterescu a cerut, printr-o petiţie, să fie rezolvată problema câinilor comunitari în cartier.

De luni bune, patrupezii nu au mai fost capturaţi de pe străzile din municipiu şi asta pentru că nicio firmă nu s-a înscris la licitaţia pentru activitatea de ecarisaj.

Zilnic primim reclamaţii la adresa câinilor comunitari. Am fost sunaţi să intervenim de multe ori în cazul în care câinii au atacat. Acum două zile, am intervenit pe strada Onicescu, la solicitarea unui cetăţean, unde era o haită de câini. Avem reclamaţii de la şcoli, grădiniţe şi chiar spital. Dacă nu găsim o firmă care să reia activitatea de prindere a câinilor, îi scăpăm de sub control. „, a spus Eugen Ţurcanu.

One thought on “Zeci de reclamaţii din partea botoşănenilor cu privire la câinii comunitari

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Incepeti un program coerent! Uitati-va ce au facut alte tari de au rezolvat problema o data pentru totdeauna. Dumitale,domnule de la Sport si Agrement daca esti paralel,intreaba pe altii cum au facut sau si mai bine,lasa pe altii care se pricep!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *