Prefectul Cristian Roman: Iată ca justiţia funcţionează, chiar dacă poate unora nu le convine asta

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

Prefectul Cristian Roman a declarat, după ce instanţa i-a dat câştig de cauză în procesul intentat Consiliului Judeţean pe bugetul repartizat primăriilor, că justiţia funcţionează şi că respectiva hotărâre a fost adoptată cu încălcarea legii. 

Am mai spus-o şi o voi spune mereu: cetăţenii judeţului nu au culoare politica şi nu trebuie să sufere din cauză că unii sunt în stare să sacrifice pe oricine din interes electoral.
Punctul meu de vedere este că hotărârea respectivă a fost adoptată cu încălcarea legii, iar instanţa mi-a dat dreptate. Sunt curios ce mai au de spus cei dovediţi acum că au lucrat împotriva intereselor cetăţenilor acestui judeţ, cei care înţeleg că administraţia se face primitiv şi discreţionar. Am dovedit că nu mă adresez instanţei decât dacă sunt conştient că am dreptate în ceea ce spun şi semnez. Iată ca justiţia funcţionează, chiar dacă poate unora nu le convine asta, iar profesioniştii care slujesc în sistem merită respectul nostru„, a spus prefectul judeţului.

Decizia instanţei poate fi atacata la Curtea de Apel.

One thought on “Prefectul Cristian Roman: Iată ca justiţia funcţionează, chiar dacă poate unora nu le convine asta

  1. Cînd ne-aţi buzunărit de 25% din venituri (salarii, pensii, alocaţii pentru copii) ce culoare politică aveam, reprezentant în judeţ al legumelor P.D.L.-iste (de culoare portocalie sau verde) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *