Mişcarea pentru Botoşani: PSD şi PNL nu sunt în stare nici măcar să alcătuiască un dosar de candidaturi!

sigla Miscarea pentru BotosaniMişcarea pentru Botoşani a remis, miercuri, un comunicat de presă în care critică erorile Uniunii Social Liberale din dosarul de candidaturi pentru Consiliul Judeţean. Iată conţinutul acestuia:

PSD şi PNL nu sunt în stare nici măcar sa alcătuieasca un dosar de candidaturi! Cine are curaj sa îi lase să gestioneze proiecte de zeci de milioane de euro?”

Această întrebare retorică a venit din partea Mişcării pentru Botoşani ca urmare a respingerii de catre Biroul Electoral Judeţean a listei de candidaturi pentru CJ din partea USL.

Conform datelor provenite chiar de la conducerea BEJ, dosarul cu lista candidatţlor USL la CJ nu conţinea toate datele candidaţilor, unele copii după actele de identitate şi, cel mai important, declaraţiile vizavi de colaborarea cu Securitatea erau completate incorect!

Astfel, Mişcarea pentru Botoşani îşi manifesta îngrijorarea faţă de iresponsabilitatea şi incompetenţa candidaţilor USL la Consiliul Judeţean Botoşani! Dacă aceşti aşa-zisi candidaţi nu sunt în stare să completeze un dosar minimal cu datele personale, cum ar putea botoşănenii sa le dea votul? Cine are curaj să îi lase pe uselişti să gestioneze complicatele proiecte cu finanţare europeană de zeci de milioane de euro?

Situaţia semi-literată în care se află candidaţii la CJ din partea USL Botoşani ar fi comică daca nu ar ascunde un pericol mult mai mare! Printre neregulile semnalate de BEJ se numără şi completarea incorectă a declaraţiei vizând colaborarea cu Securitatea! În acest caz, candidaţii USL la CJ Botoşani fie sunt incapabili să completeze o simplă şi cinstită declaraţie, fie au completat greşit în mod intenţionat deoarece au ceva de ascuns legat de trecutul lor nu tocmai curat!

Mişcarea pentru Botoşani consideră superficială şi complet lipsită de competenţă atitudinea USL Botoşani faţă de alcătuirea dosarului de candidaturi ale propriilor candidaţi! Botosănenii trebuie sa analizeze cu foarte multă atenţie calitatea oamenilor pe care PSD si PNL îi împing pe ascuns pe listele de candidaţi!

8 thoughts on “Mişcarea pentru Botoşani: PSD şi PNL nu sunt în stare nici măcar să alcătuiască un dosar de candidaturi!

  1. Turcanule esti destept!!! Daca puneai lista in ultumele minute din ultima zi, asa cum se mai obisnueste, Ramaneai fara candidati la CJ. Tine-o tot asa si alegerile vor fi casticate, dar nu de analfabeti. Analfabat nu este numai cel ce nu stie sa scrie si sa citesca ci si acela care stie dar nu ii foloseste la nimic. -:)

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa e! Si mai vor votati. Sunt vai de capul lor, dar e si normal atata timp cat sunt condusi de un cioban care ii duce la taiere.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astia din PSD-PNL sunt niste incapabili care au tupeul sa apara in fata noastra cu tot felul de promisiuni desarte, insa nu sunt in stare nici sa completeze un dosar ca lumea.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Bai hoarde pedeliste portocalaiste , care va ascundeti acum ca strutul in culoare verde , aratativa rezultatele guvenarii voastre: ati saracit poporul , ati adus oameniii la cea mai crunta saracie si lacel mai jos nivel de trai din lume.Ati furat tot: salarii , pensii, alocatia la copii, ajutoarele sociale de la nevoiasi,trusoul la noi nascuti tot ce afost posibil.ati scumpit energia, gazele , motorina, ati marit tva-ul la 26 % nenorocitilor. Ati inchis scoli ,spitale. Ati lasat oameni bolnavi de cancer fara medicamente. In acesti ani ati omorat peste un milion de romani prin infometare.

  5. Raspuns la intrebarea: “PSD şi PNL nu sunt în stare nici măcar sa alcătuieasca un dosar de candidaturi! Cine are curaj sa îi lase să gestioneze proiecte de zeci de milioane de euro?”, CEI CE VOR VENI LA VOT , SI VOR SPRIJINI ALIANTA USL , cetatenii care nu va mai vor pe voi !

  6. Pe langa faptul ca nu vor sa faca nimic bun si nu fac nimic bun pentru noi si pentru orasul nostru, mai dau dovada si de incompetenta si incapacitatea de a realiza un dosar de candidatura.

  7. Oameni buni, mai bine stati acasa decat sa va faceti de ras. Vreti sa ne faceti si pe noi de ras, nu? De asta mai candidati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *