O tânără care a născut în urmă cu câteva luni a murit la spital

Tragedie într-o familie de tineri din Botoşani. O tânără mămică, în vârstă de 30 de ani, a murit, după ce a făcut prea mult efort imediat după ce a născut. Femeia a început să facă exerciţii fizice peste măsură după ce a născut, ca să revină la forma normală. Acestea însă i-au fost fatale. Tânăra a ajuns cu ambulanţa în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţă, iar medicii au încercat să o resusciteze timp de 50 de minute. Efortul acestora a fost însă zadarnic.

Femeia a fost adusă de ambulanţă în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 50 minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea„, a spus medicul Petre Rădăuceanu, şef UPU-SMURD.

Femeia născuse în urmă cu şapte luni. Imediat după naştere a început să facă exerciţii fizice, iar marţi seară, în jurul orelor 21,00, a început să acuze dureri puternice de cap. La un moment dat a leşinat în holul casei. A fost chemată ambulanţa, însă femeia era în stop cardio-respirator. Cadrele medicale pun decesul femeii pe efort fizic mare şi necontrolat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *