Biciclist accidentat de o masina in zona Pod de Piatra

bicicleta accidentUn biciclist a fost lovit de o masina pentru ca nu a respectat regulile de circulatie. Biciclistul se deplasa pe strada Porumbelului, din directia strada  A.S.Puşkin către strada Petru Rareş. Ajuns în intersecţia cu str. Pod de Piatră, Marian T. de 35 de ani, nu respectă semnificaţia indicatorului ”Oprire” şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism Dacia, condus regulamentar de Toader N. de 62 ani, din mun. Botoşani şi intră în coliziune cu acesta.

  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului T. Marian, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoșani unde a rămas internat pentru investigaţii de specialitate.

  Atât biciclistul cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat  pentru biciclist, respectiv negativ pentru conducătorul auto.

   În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”,  urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *