Începe evaluarea dosarelor gradaţiilor de merit

cadre didacticeDosarele candidaţilor la gradaţiile de merit intră în evaluare. Daniel Botezatu, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că dosarele celor peste 300 de cadre didactice vor fi evaluate atât de inspectorii de specialitate ai IŞJ, cât şi de reprezentanţi ai sindicatelor. Etapa de verificare se va finaliza pe 5 mai.

Este etapa în care verifică dosarele reprezentanţii sindicatelor. Vom trimite la sindicate un tabel nominal, în care fiecare inspector şcolar şi-a stabilit ziua, ora şi locaţia verificării dosarelor. Şi cei de la sindicate vor semna declaraţia pe propria răspundere că nu rude sau afini pentru a nu fi probleme. Au fost ani în care membri ai sindicatelor au evaluat dosare, deşi nu aveau dreptul să o facă„, a spus Botezatu.

Între 8 şi 11 mai, în Consiliul de administraţie al IŞJ se aprobă lista cu punctajele acordate, iar pe 14 mai se afişează lista. Între 16 şi 18 mai se depun contestaţiile, acestea urmând a fi soluţionate în perioada 21-24 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *