Vacanţă la Aqua Park Budapesta

chriss turismDistractie la maxim in cel mai mare Aqua Park acoperit in Budapesta, 4 nopti cazare cu demipensiune la Hotel Ramada Aquaworld 4*, cu doar 198 de euro.

Perioade de calatorie:

13 mai – 17 mai

20 mai – 24 mai

3 iunie – 7 iunie

Oferta: 198 euro/persoana/sejur. Tariful include:

•             4 nopti cazare la Hotel Ramada Aquaworld 4*

•             demipensiune

•             acces nelimitat la Complex Aquaworld

•             transfer gratuit pana in centrul orasului

HOTEL RAMADA AQUAWORLD 4*

Ramada Resort Aquaworld Budapest este un hotel impresionant de 4 stele, de conferinte si de sanatate, aproape de autostrada M0, oferind un acces facil cu masina, autobuzul sau transferul de la aeroport. Centrul wellness separat al complexului, zona de fitness si zona de divertisment ofera o serie de posibilitati de relaxare si sunt accesibile gratuit. Mai mult, Aquaworld, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice acoperite din Europa, este accesibil direct de la hotel. Centrul de divertisment separat conectat la hotel ofera o sala pentru vizionat filme, un TV mare cu plasma, un player DVD, o sala pentru jocuri de carti, o sala de biliard si jocuri si o camera primitoare pentru fumat trabucuri. Cei mai tineri oaspeti se pot distra intr-o casa pentru copii atent proiectata, sub supravegherea adultilor. Cazarea este asigurata in 309 camere dotate cu grup sanitar propriu, are conditionat, sat tv, internet wireless, telefon, minibar, seif, uscator de par. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor. Facilitati: bar, pub, restaurant, biliard, darts. Centru de fitness, wellness si spa: piscina pentru relaxare, sauna, bai cu aburi, sala de fitness, salon de infrumusetare, masaj, camera de joaca, aerobic, teren de tenis, terenuri de squash, centru de conferinte pentru 1000 de persoane, parcare cu 1000 de locuri.

Aquaworld are 17 piscine (din care 15 functionează pe toata perioada anului), piscina pentru surf, piscina cu valuri, sauna, facilitati pentru copii (piscine pentru copii, tobogane), voley, fitness, cabina cu aburi, aromacabina, infrasauna, biosauna, teren de joaca pentru copii. Profitati de acesta oferta speciala si mergeti la distractie in cel mai mare parc acvatic acoperit din Europa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *