BEJ nu a acceptat dosarul candidaţilor USL la CJ. Află detalii!

candidaturi USL la Consiliul JudeteanDecizie surpriză luată, marţi, de Biroul Electoral Judeţean Botoşani. Acesta nu a acceptat dosarul candidaţilor Uniunii Social Liberale la Consiliul Judeţean, care a fost depus luni după-amiază. Conducerea BEJ a decis restituirea dosarului cu lista de candidaţi la funcţiile de consilieri judeţeni pe motiv că acesta este incomplet.

El nu conţinea toate datele candidaţilor, unele dintre copiile după documentele de identitate, iar declaraţiile dacă au fost sau nu colaboratori cu fosta Securitate nu erau completate corect.

Dosarul pentru preşedinte a fost aprobat. Hotărârea privind înregistrarea candidaturii este deja afişată. A fost restituit doar dosarul pentru Consiliul Judeţean„, a spus şefa BEJ, Mihaela Ungureanu.

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, susţine că dosarul urmează a fi redespus miercuri, după rectificarea lui.

USL a depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean. Vezi lista candidaţilor!

7 thoughts on “BEJ nu a acceptat dosarul candidaţilor USL la CJ. Află detalii!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astia nu sunt in stare nici sa faca o lista de candidati ca lumea. Atunci cum ar putea conduce un oras? E inadmisibil.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte bine ca nu le-au primit dosarul cu candidatii. Nici nu avem nevoie de astia din USL care nu ne fac decat de rusine orasul si judetul.

  3. Pai cum sa le-o accepte daca printre ei sunt si fosti turnatori la SECU. Pai cum sa le-o accepte cand printre ei sunt si nulitati care habar nu au cat fac 2×2+2. Tre sa stii macar sa te iscalesti ca sa poti candida.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Fratilor,asta este valoarea juristilor la X şi Zero,de pe aceasta lista a rusinii!Non valori care doresc sa parvina incontinuu…si cand te gandeşti ca PNL-ul era partidul intelectualilor!unde sunt intelectualii?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *