Sens giratoriu în zona Pod de Piatră

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Reguli de circulaţie noi în municipiul Botoşani, Reprezentanţii Primării spun că intersecţia străzilor Ion Pillat cu Calea Naţională (Pod de Piatră) nu va mai fi semaforizată, acolo urmând să fie sens giratoriu.

Acolo sunt momente când se stă şi câte 78-80 secunde la semafor, ceea ce este foarte mult. Atunci, s-a făcut un proiect şi s-a dus la Poliţia rutieră să se obţină viza, iar în momentul în care dau viza va trece tramvaiul prin mijlocul sensului giratoriu. Asta e. Mai sunt soluţii de genul acesta la noi în ţară. Nu ar fi prima la noi„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Şi semafoarele de la intersecţia Dimitrie Negreanu cu Calea Naţională (zona Şcolii de Cooperaţie) vor fi scoase, în schimb va fi semaforizată intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu Petru Rareş (fabrica de îngheţată) .

One thought on “Sens giratoriu în zona Pod de Piatră

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Va rugam sa aveti in vedere semafoarele de la Carrefour. Sa functioneze doar cand e deschis magazinul iar in rest schimbati temporizarea, se produc cozi infernale la orele de varf pe str. Sucevei, uneori se blocheaza chiar Primaverii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *