Mişcarea pentru Botoşani răspunde scrisorii deschise semnate de liderii USL

sigla Miscarea pentru BotosaniBiroul de presă al Mişcării pentru Botoşani a emis, luni, un comunicat de presă ca drept la replică faţă de scrisoarea deschisă înaintată, tot luni, de Uniunea Social Liberală. Iată conţinutul comunicatului Mişcării pentru Botoşani:

“În lipsă de orice iniţiative, PSD şi PNL Botoşani au început să arunce în presă tot felul de mesaje menite să discrediteze orice proiect al actualei administraţii botoşănene.  Sub forma unei scrisori deschise către botoşăneni, partidele unite în artificial structura numită USL au dat din nou dovada lipsei de orice fel de scrupule şi chiar de bun simţ.

Nu vom insista asupra minciunilor şi confuziilor intenţionate pe care le fac useliştii, deoarece este clară intenţia de manipulare atunci cand amesteci deciziile guvernului cu administraţia locală. Pesediştii şi peneliştii botoşăneni nu înţeleg că nu primarul sau preşedintele Consiliului Judeţean  măresc pensiile sau salariile!

Dorim, însă, să atragem atenţia asupra unor amestecuri periculoase pe care le fac cei de la PSD şi PNL în lucruri care ţin doar de credinţa şi de sufletul oamenilor! Cum poţi să ai tupeul şi lipsa de educaţie religioasă să compari acţiunile politice cu pilda biblică a lui Iuda? Cum poţi să pomeneşti numele lui Iisus Hristos în micimea disputei tale politice?

PSD şi PNL Botoşani au depasit cu mult limitele de jos ale politicii şi încearcă să agreseze afectiv locuitorii judeţului! Mesajele lor, fabricate în atelierele de manipulare ale unor consultanţi aduşi din afară, au ca scop asocierea unei entităţi civice, Mişcarea pentru Botoşani, cu teamă şi cu ură!

Reprezentanţii MPB se dezic de orice fel de astfel de incursiune a politicului în viaţa religioasă a oamenilor, chiar şi sub forma unei aşa zise metafore! Declarăm public faptul că vom refuza orice dialog sau dezbatere cu oameni care, în scopul de a manipula cetaţenii obişnuiti, folosesc trăirile intime şi de inimă ale botoşănenilor!

Cerem PSD şi PNL Botoşani să îşi ceară scuze public oamenilor pentru folosirea unor expresii şi comparaţii religioase într-o dispută politică!”

7 thoughts on “Mişcarea pentru Botoşani răspunde scrisorii deschise semnate de liderii USL

  1. M-am saturat de magarioile celor din USL. Au furat de la oameni nevinovati sa-i plateasca pe altii sa iasa in strada. Acum asta. De cate mai sunt in stare?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PSD, respectiv PNL sunt doua partide politice care la nivelul judetului nostru nu au realizat nimic, deci nu au nicio sansa la conducerea judetului, iar pentru asta va ataca, insa nu realizeaza ca „rana” e tot pentru ei.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Orice ar comenta USL-ul, am incredere in capabilitatea oamenilor Miscarii pentru Botosani. Sper ca Flutur si Tabuleac sa-si pastreze functiile pentru ca si le merita.

  4. Ai dreptate ADRIAN.USE-listii au platit prostimea cu 15o lei de persoana pentru a merge cu autocarle in Bucuresti asta iarna pentru a urla jos Guvernul alaturi de Beretele rosii ale PSE-distului MAZARE. Lumea se destepta ,minciuna,hotia,clanurile NU MAI TIN.

  5. In mod cert Tabuleac si Flutur isi merita functiile si eu sper la fel ca voi sa si le pastreze…acesti oameni chiar vor binele judetului…sunt oameni cu frica de Dumnezeu si nu ar baga mana niciodata in banii publici…contar membrilor USL care tanjesc la putere ca leul dupa prada..

  6. Cei din PNL si PSD sunt niste jigodii. Nu s-au saturat ca au furat in trecut? Acum vor iar sa ne fure si sa-si bata iar joc de noi.

  7. Eu m-am saturat de oamenii astia din PSD si PNL. O adunatura de incompetenti si de hoti gasim acolo. Astia vor sa ne conduca pe noi? Eu unul nu vreau asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *