Şefa IŞJ la deschiderea Târgului Liceelor: Mi-aş dori să transmit părinţilor să lase copiii să vină la şcoală

reprezentanti ISJ la Targul LiceelorSute de elevi de clasa VIII-a au participat, luni, la deschiderea Târgului Liceelor, găzduit de Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean se aşteaptă ca elevii, însoţiţi de părinţi, să ajungă în număr cât mai mare la acest târg pentru a vedea oferta educaţională a liceelor din acest an şi a alege în cunoştinţă de cauză şcoala pe care copiii doresc să o urmeze.

Mesajul este unul foarte simplu. Dacă tot suntem în zi de sărbătoare, aşa cum spunea Isus : <Lăsaţi copiii să vină la mine>, asa mi-aş dori să transmit părinţilor să lase copiii să vină la şcoală. Este important să-şi aleagă şcoala pe care cred că o pot urma şi la care cred că pot obţine rezultate frumoase şi la fel dacă opţiunea părinţilor coincide cu cea a copiilor şi cu sfaturile profesorilor, credem că aceşti copii vor avea premizele pentru un viitor frumos şi poate mai bun decât le dorim noi„, a spus Ada Macovei, inspector general al IŞJ. La Târgul Liceelor au fost prezente cu standuri toate liceele din municipiul Botoşani.

targul liceelor 2012Reprezentanţii IŞJ susţin că oferta educaţională a liceelor se va regăsi în în acea broşură ce va fi distribuită gratuit elevilor. Anul acesta vor fi tipărite 6000 de exemplare, care vor fi distribuite în şcoli.

Târgul Liceelor va fi deschis şi marţi, 24 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *