Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-un fast-food din Iaşi a fost prins la Botoşani

Iubita lui Belmondo Cobzaru târându-se prin fast-foiod, dupa ce a fost ranita
Iubita lui Belmondo Cobzaru târându-se prin fast-food, dupa ce a fost ranita

Bărbatul de 39 de ani care şi-a înjunghiat, vineri, iubita într-un fast-food din Iaşi a fost prins, duminică, la Botoşani. Belmondo Cobzaru a fost identificat de lucrătorii Poliţiei transporturi Feroviare pe raza comunei Coşula, ascunzându-se sub un pat din casa surorii sale. El a fost ridicat şi dus la Postul de Poliţie din Frumuşica, de unde urmează a fi preluat de Poliţia Iaşi.

Belmondo Cobzaru si-a injunghiat iubita, dupa o criza de gelozie.

barbatul care si-a injunghiat iubita la Iasi
Barbatul care si-a injunghiat iubita la Iasi, la sediul Postului de Politie Frumusica

Gestul criminal al lui Cobzaru a fost sursprins de camerele de supraveghere ale fast-food-ului. De pe imagini s-a văzut cum iubita sa, Marcela, a fost atacată, în timp ce făcea curat. Potrivit Pro TV ea a încercat sa fuga, dar barbatul s-a napustit asupra ei.

Timp de sase minute a amenintat-o si a reusit sa o raneasca cu cutitul pe care il avea la el. In imagini se vede apoi cum fuge de acolo, iar in urma lui Marcela se taraste spre baia restaurantului.

In acele momente cumplite nu era singura. In fast-food se mai aflau cativa angajati la bucatarie, dar le-a fost frica sa intervina cand l-au vazut pe barbatul dezlantuit. Abia dupa plecarea lui o femeie a sarit sa o ajute. O alta camera l-a filmat pe individ indepartandu-se si pe politisti sosind acolo.

 Cu toate ca era cautat pentru agresarea fostei sale concubine, Cobzaru a sunat simbata de mai multe ori reporterii Pro TV si si-a justificat gestul. Acesta le-a spus ca a atacat-o pe femeie deoarece era gelos pe relatia ei cu un angajat al Politiei Municipiului Iasi, care la rindul sau este insurat. De asemenea, individul le-a spus reporterilor ca femeia ar mai avea vreo opt amanti, si ca venise in Iasi de pe 17 aprilie pentru a-i cere fostei sale concubine fetita pe care au conceput-o impreuna. Discutiile telefonice purtate de agresor cu reporterii au fost ascultate de politisti, care au auzit pe fundal mai multe voci de copii. Autoritatile stiau ca ruda barbatului de la Botosani avea copii si au trimis o patrula sa verifice casa acesteia din localitatea Cosula. Belmondo Cobzaru a fost retinut ieri pentru 24 de ore printr-o ordonanta, urmind ca astazi sa fie prezentat de catre procurori Judecatoriei pentru arestarea acestuia pentru o perioada de 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *