Directorii instituţiilor de cultură din subordinea CJ, puşi să realizeze aceleaşi venituri ca anul trecut

Catalina Lupascu
Catalina Lupascu

Consiliul Judetean a incheiat acte aditionale la contractul de management al directorilor institutiilor de cultura din subordine. Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean, a declarat ca in  documentele aditionale s-a prevazut programul activitatilor culturale pe care institutiile de cultura trebuie sa il desfasoare in acest an, dar si indicatorii economici pe care managerii trebuie sa-i respecte si sa-i indeplineasca. Directorii institutiilor de cultura au fost pusi sa realizeze aceleasi venituri ca si cele de anul trecut, data fiind criza financiara.

S-a mers pe aceeasi indicatori, avind in vedere ca suntem intr-o perioada de criza si este destul de greu, si aici ma refer exclusiv la veniturile proprii, sa soliciti managerilor sa aduca venituri proprii mult mai multe decat cele de anul trecut„, a spus Catalina Lupascu.

Anul trecut, cel mai prost la capitolul „venituri proprii” a stat Orchestra Rapsozii Botosanilor.

La aceasta institutie au fost si sunt probleme in ceea ce priveste veniturile proprii. In rest, celelalte institutii si-au realizat indicatorii privitori la veniturile proprii„, a adaugat vicepresedintele CJ.

In subordinea Consiliului Judetean mai este Muzeul Judetean, Biblioteca Judeteana, Centrul de Creatie Populara, Scoala Populara de Arta, Memorialul Ipotesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *