Cătălin Flutur către candidaţii Mişcării pentru Botoşani: Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie

Catalin Flutur la lansarea candidatilor pe 20 aprilie 2012Mişcarea pentru Botoşani şi-a lansat, vineri, candidaţii pentru alegerile locale din iunie. La eveniment au participat peste 150 de membri şi simpatizanţi ai alianţei Mişcarea pentru Botoşani. Cătălin Flutur a precizat că în afară de candidatura pentru municipiul Botoşani, îl apasă şi o altă mare responsabilitate, responsabilitatea de copreşedinte al Mişcării pentru Botoşani, de preşedinte al PDL Botoşani.

Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie. Primarii care sunt în funcţie şi care au avut şi rezultate au rămas alături de noi şi le mulţumesc tuturor. La fel trebuie să le mulţumesc şi colegilor noştri primari cu rezultate deosebite, dar care acum nu mai candidează pentru noi. În momentul de faţă există un calcul: sunt candidaţi care nu sunt primari, dar vor câştiga sigur. Şi vă garantez că noi îi ştim. Nu în ultimul rând, trebuie să le mulţumesc şi celor care s-au alăturat nouă şi vreau să vă spun că nu o să vă pară rău niciodată că aţi venit într-o mare familie. Noi ştim să avem grijă şi de mamă, şi de tată, de fraţi şi de verişori„, a spus Flutur.

Catalin Flutur-Miscarea pentru BotosaniLiderul PDL a ţinut să amintească de investiţiile derulate în municipiul Botoşani pe perioada mandatului său, lucru care nu s-a întâmplat înainte de 2004, a adăugat Flutur. Acesta a precizat că cei din USL nu au venit până acum cu niciun program politic viabil şi că în afară de „Jos Băsescu”, „Jos voi, ca să venim noi”, nimic concret.

Am întrebat colegii din opoziţie să îmi spună ce au făcut, trei obiective importante. Nu au ştiut să spună. Noi putem să facem o listă foarte lungă. Când a venit criza am luat măsuri nepopulare, şi poate ar trebui să ne cerem scuze, la fel cum am spus că în momentul în care vom putea, când vom avea creştere economică vom da înapoi, cel puţin nu am minţit. Am fost corecţi şi prin corectitudine am trecut peste perioada de criză. Haideţi să câştigăm alegerile şi să ne bucurăm cu toţii„, le-a mai spus Flutur celor prezenţi.

lansare candidati Miscarea pentru BotosaniVineri, au fost lansaţi candidaţii Mişcării pentru Botoşani la funcţiile de primar în cele două municipii, cinci oraşe şi cele 71 de comune din judeţul Botoşani la alegerile locale din 10 iunie.

8 thoughts on “Cătălin Flutur către candidaţii Mişcării pentru Botoşani: Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si cu siguranta victoria va va apartine pentru ca aveti numai oameni capabili care vor face numai treaba buna. Avem incredere in Miscarea pentru Botosani!

  2. Eu unul am mare incredere in cei din Miscarea pentru Botosani. Sunt multumit de ceea ce a realizat primarul pana acum si drept rasplata ii voi oferi votul meu.

  3. Sigur: parintii stau la blocul Semnal de pe Unirii unde ,stie oricine , n-are acces orice ghiolban, copilu’ -ala insuratelu’ are apartament cumparat la Iasi, student fiind, doamna primar are job caldut la Prisacariu ala cu (al dracului coincidenta)Mall-ul; ai reusit , cu un salar de 40000 pe an(din propria declaratie de avere) sa-ti tragi ditai viloiul la Alfa land…
    E clar: adevar graiesti ! Ai avut grija de toti mebrii familiei !

  4. Mare responsabilitate nu zic nu !!!…. Intrebarea se pune…. La ce fel de VICTORIE ii vei conduce domnule Flutur, pe cei creduli si cointeresati prin diferite metode (unele oculte…) de a intra in aceasta miscarea a cui si… pentru cine oare ???….. LA O VICTORIE A LA PYRUS… CUMVA ???…. Cum puteti fi asa de siguri de… O ASA VICTORIE VOI CEI din coalitia cameleonica…. numita pompos…. Miscarea pentru Botosani???…..Va bazati cumva … pe acea „lista foarte lunga” ….de ceea ce ati facut din 2004 incoace…???? …Pai, ce sa spun … IN AFARA TAIERILOR la GHILOTINA VOASTRA PORTOCALIE….SAU MAI NOU VERZUIE… gen: taieri din pensii, salarii, ajutoare pentru mame, alocatii…etc… restul…. REALIZARILE FARAONICE…gen BORDURIADA, PAVELE IN FIECARE AN….PANSELUTE PE CAMPII, FIRE DE IARBA PE UNDE VREI SI UNDE NU VREI, prin firma AZALEEA….PARCURI IN PANTA,… GEN CORNISA….GEN ALFA LAND….ETC… SUNT DOAR CATEVA DIN ACEA LISTA LUNGA …. CARE NU JUSTFICA CU NIMIC SIGURANTA… CA II VEI CONDUCE …DIN NOU LA VICTORIE DOMNULE FLUTUR !!! …..PROBABIL CA AVETI ALTE ASIGURARI (OCULTE POATE ) CU PRIVIRE LA ACEASTA VICTORIE… LA FEL CA CELE PRIN CARE V-ATI INMULTIT NEMASURAT VENITURILE DIN 2004 INCOACE…. TOTI CEI DIN GASCA PORTOCALIE, VERZUIE, VIOLETA…CAMELEONICA…PROBABIL CA, ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU ATI MAI AVUT CURAJUL SA CANDIDATI SUB SIGLA PDL-ULUI SI CULOAREA PORTOCALIE SUB CARE ATI REFORMAT STATUL…. ASA DE BINE INCAT ….LA-TI DISTRUS CU TOTUL….ARUNCAND TARA INTR-UN HAOS…..DIN CARE CU GREU VA MAI PUTEA FI SCOASA VREODATA….INCLUSIV DE VOI DACA …DOAMNE FERESTE !!!….VETI MAI REPURA… O NOUA VICTORIE …. FII MAI REZONABIL MACAR, DOMNULE FLUTUR !!!!…. NU MAI FI ASA DE SIGUR PE VICTORIE….

    1. Unde ai trait pana acum? Tu nu ai vazut cate s-au facut in orasul nostru? De la asfaltarea tuturor parcarilor din toate cartierele pana la amenajarea parcurilor si locurilor de joaca pentru copii. Eu unul o sa votez Flutur. Sun multumit de tot ce-a facut, daca era un primar din USL era putred de bogat si noi muritori de foame.

  5. Alegator de Botosani:
    Mare responsabilitate nu zic nu !!!…. Intrebarea se pune…. La ce fel de VICTORIE ii vei conduce domnule Flutur, pe cei creduli si cointeresati prin diferite metode (unele oculte…) de a intra in aceasta miscarea a cui si… pentru cine oare ???….. LA O VICTORIE A LA PYRUS… CUMVA ???…. Cum puteti fi asa de siguri de… O ASA VICTORIE VOI CEI din coalitia cameleonica…. numita pompos…. Miscarea pentru Botosani???…..Va bazati cumva … pe acea „lista foarte lunga” ….de ceea ce ati facut din 2004 incoace…???? …Pai, ce sa spun … IN AFARA TAIERILOR la GHILOTINA VOASTRA PORTOCALIE….SAU MAI NOU VERZUIE… gen: taieri din pensii, salarii, ajutoare pentru mame, alocatii…etc… restul…. REALIZARILE FARAONICE…gen BORDURIADA, PAVELE IN FIECARE AN….PANSELUTE PE CAMPII, FIRE DE IARBA PE UNDE VREI SI UNDE NU VREI, prin firma AZALEEA….PARCURI IN PANTA,… GEN CORNISA….GEN ALFA LAND….ETC… SUNT DOAR CATEVA DIN ACEA LISTA LUNGA …. CARE NU JUSTFICA CU NIMIC SIGURANTA… CA II VEI CONDUCE …DIN NOU LA VICTORIE DOMNULE FLUTUR !!! …..PROBABIL CA AVETI ALTE ASIGURARI (OCULTE POATE ) CU PRIVIRE LA ACEASTA VICTORIE… LA FEL CA CELE PRIN CARE V-ATI INMULTIT NEMASURAT VENITURILE DIN 2004 INCOACE…. TOTI CEI DIN GASCA PORTOCALIE, VERZUIE, VIOLETA…CAMELEONICA…PROBABIL CA, ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU ATI MAI AVUT CURAJUL SA CANDIDATI SUB SIGLA PDL-ULUI SI CULOAREA PORTOCALIE SUB CARE ATI REFORMAT STATUL…. ASA DE BINE INCAT ….LA-TI DISTRUS CU TOTUL….ARUNCAND TARA INTR-UN HAOS…..DIN CARE CU GREU VA MAI PUTEA FI SCOASA VREODATA….INCLUSIV DE VOI DACA …DOAMNE FERESTE !!!….VETI MAI REPURA… O NOUA VICTORIE …. FII MAI REZONABIL MACAR, DOMNULE FLUTUR !!!!…. NU MAI FI ASA DE SIGUR PE VICTORIE….
    (de ce cenzurezi admin si nu publici comentariul???? ai cumva un filtru anti comentarii impotriva PDL???? O sa-l trimit pana ce il vei publica, inclusiv alte ziare on-line.)

  6. e buna si NECESARA , alternanta la putere, prea v-ati imbogatit mai hotilor de la PDL, prea v-ati ajuns pe functii, fara asti pe ce lume traiti si acu suntem in halul in care suntem…..e greu si de reparat ce ati facut voi in lacomia voastra, ati vandut tot, v-ati tras vile peste vile si ati taiat salarii, ati imprumutat comunitatile peste masura pe fondul saraciei generalizate, astea sunt realizarile voastre, apropo cum ati facut avere si vile peste vile dle Tibuleac si ati devenit al 4 lea om bogat pe tara in functia de presedinte de consiliu judetean? sincer….marturisiti cum, pe bune…sa stim si noi……despre banii europeni adusi…va trebui sa dati multe explicatii, foarte multe…lasati mintirea prostimii…..ca cine stie cunoaste ce mizerii colosale ati facut si faceti..deci aveti interesul sa ramanaeti ca sa ascundeti totul…flutur, alt bugetar imbogatit subit….si lista continua…terminati cu vrajeala si minciuna….

  7. Sunt sigur ca Miscare pentru Botosani va castiga alegerile. Au facut foarte multe pentru orasul nostru si lumea vede asta si ii va sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *