Cafea fără documente de provenienţă confiscată la Româneşti

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit ieri, în autoturismul unui cetăţean român, mai multe pachete de cafea, care urmau a fi comercializate pe piaţa din judeţul Botoşani. Cafeaua a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.

 În data de 19 aprilie, în jurul orelor 15.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Româneşti a oprit în trafic un autoturism înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Florin A., în vârstă de 36 de ani. În autoturism au fost descoperite 21 pachete de cafea, a câte 1000 grame bucata, în valoare de aproximativ 400 lei, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă. Acesta a declarat poliţiştilor de frontieră că pachetele de cafea urmau a fi distribuite la diverşi agenţi economici de pe raza judeţului Botoşani.

Florin A. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei, iar pachetele cu cafea au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *