100 de membri ai Mişcării pentru Botoşani au participat la înregistrarea alianţei la BEJ

liderii Miscarii pentru Botosani Alianta Miscarea pentru Botosani a fost inregistrata oficial, vineri, la Biroul Electoral Judetean, in prezenta liderilor celor trei partide politice, Partidul Democrat Liberal,  Partidul Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român. Catalin Flutur, liderul PDL Botosani, Corneliu Furtuna, liderul PNTCD si Mircea Costea, liderul PER. Catalin Flutur a declarat la iesirea din sediul BEJ ca acesta este primul  moment important din viata Miscarii pentru Botoani.

Este un vis al nostru care sigur va deveni  realitate pe 10 iunie. Visul nostrum este sa castigam alegerile locale la nivelul judetului Botosani, si le vom castiga. Pentru noi a castiga inseamna a avea mai mult decat in 2008”, a spus Flutur.  

liderii Miscarii pentru Botosani Tinta aliantei Miscarea pentru Botosani este de a castiga 30-35% din voturile electoratului.

La primarii  nu putem sa anticipam, dar probabil mai mult”, a mai spus Flutur. Semnul electoral al Miscarii pentru Botosani este o inima pe fundal verde.

Tot vineri, alianta si-a prezentat si candidatii la primarii  la alegerile locale din iunie.

5 thoughts on “100 de membri ai Mişcării pentru Botoşani au participat la înregistrarea alianţei la BEJ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Am incredere ca Miscarea pentru Botosani va obtine ceea ce merita, si anume, functia de conducere a orasului, respectiv judetului. Aveti oameni capabili si meritati sa ne fiti lideri!

  2. cred ca astia sunt si toti membrii…..100 cel mult….taman astia care sunt pusi pe functii si au interesul sa nu le piarda

  3. Miscare pentru Botosani mi se pare cea mai bine organizata alianta de cand stiu eu cate ceva despre politica din Botosani. Au oameni foarte competenti si cu un potential foarte mare si au si facut foarte multe pentru orasul nostru in aceasta campanie. Daca vreti sa aveti si in anii urmatori asa un oras de frumos, plin de decoratiuni de Paste si de Craciun, cu patinoar, cu parc de distractii, cu festivale, eu zic sa stiti ce aveti de facut. Eu unul stiu ce am de facut si stiu ca trebuie sa votez Miscare pentru Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *