Liderul PSD Botoşani îşi doreşte ca USL să câştige 80% din primării

Gheorghe Marcu, lider PSD
Gheorghe Marcu, lider PSD

Reprezentanţii PSD Botoşani au reiterat faptul că vor să câştige 80% din primăriile din judeţ. Gheorghe Marcu, preşedintele PSD Botoşani, a declarat că din cele 78 unităţi administrativ teritoriale, plus Consiliul Judeţean, îşi doreşte ca USL să aibă peste 60 de reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Este un targhet pe care noi ni l-am propus să-l realizăm şi sper că, cu capacitatea oamenilor noştri şi prin programul pe care îl vom prezenta cetăţenilor din judeţul Botoşani, să ne acorde votul lor de încredere pentru alegerile locale care vor avea loc peste o lună şi ceva„, a spus Marcu.

În şapte localităţi USL are doi candidaţi, unul din partea PSD şi unul din partea PNL. Este vorba de comunele Avrămeni, Copălău, Coţuşca, Cristeşti, Dobârceni, Leorda şi Roma.

Marcu a declarat că încă se mai poartă negocieri în ceea ce priveşte candidaţii din cele şapte comune, iar lista poate suporta modificări.

Şi în aceste comune negociem, fiindcă au ajuns colegii noştri la acea înţelepciune că este mai bine să meargă împreună. S-ar putea să mai unim câteva din aceste şapte comune. La Copălău, care va fi cel mai bun în sondajul pe care îl vom face zilele acestea, cu respectiva persoană vom merge la funcţia de primar, iar cealaltă de viceprimar„, a completat Marcu.

6 thoughts on “Liderul PSD Botoşani îşi doreşte ca USL să câştige 80% din primării

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Degeaba isi doreste „liderul” 80% pentru ca pana acum primarii PSD nu au demonstrat ca au cu ce sau ca pot, asa ca luati-va gandul de la conducere.

  2. Sa fim seriosi! Este imposibil ca cei din PSD sa obtina 80% avand in vedere cate magarii au facut si cat au furat de la oameni.

  3. Pentru Marcel.
    Omule ai confundat partidul care a furat,acesta este PDL-ul. Da,USL-ul are toate sansele sa obtina victorii in peste 80% din administratiile publice locale din judetul Botosani.inclusiv Primaria Municipiului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *