PRM-istii botosaneni vor vot la vedere

PRM Codreanu si NituraReprezentantii PRM Botosani vor propune la Biroul Electoral Judetean ca, cabinele de vot sa fie descoperite. Eugen Nitura, prim-vicepresedintele PRM Botosani, este convins ca astfel vor fi eliminate  fraudele electorale, iar votul va fi la vedere.

Vrem ca la cabinele de vot sa se organizeze actiunea si sa se vada de comisia din sectia de votare, ca cetateanul este singur in cabina, ca nu are aparte de fotografiat, telefoane de inregistrat. Sa se gaseasca o solutie ca aceste cabine sa nu fie acoperite ca acum. Este o propunere pe care o facem. In acele cabine se pun voturi stampilate care au fost aduse in sacosa si le ia pe celelalte si urmeaza acest circuit. Daca este buna propunerea e buna, daca nu se face nu se face„, a spus Nitura.

3 thoughts on “PRM-istii botosaneni vor vot la vedere

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cu perdea sau fara, PRM-ul oricum nu are nicio sansa, pentru ca nimeni nu-si doreste comunisti la conducere. Luati-va gandul de la voturi!

  2. Uitati-va putin la acesti oameni. Ei sunt mai batrani decat Ceausescu! Va dati seama cum ar ajunge tara asta cu ei al conducere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *